AKTUELNO

Njena borba nije laka, ali ona ne odustaje.

Jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije Tatjana Kameron Tajči u novembru prošle godine ostala je sama sa decom, nakon što joj je suprug Metju preminuo od raka pluća. Njena borba nije laka, ali ona ne odustaje.

Naime, kako bi sebi i svojoj deci obezbedila lep život, Tajči je odlučila da pokrene svoj biznis. Ona je pokrenula kurs "Budi rok zvezda transformacije", na kojem će uz pomoć meditacije i motivacionih govora pomagati drugima, a na taj način i zarađivati za svoju porodicu.

Sebe opisuje kao pevačicu, motivacionog govornika i lajf-kouč trenera, a ovakav vid tretmana psihe je pomogao i njoj samoj da izađe na kraj sa svim problemima. Tajči garantuje povratak novca ukoliko polaznici ne budu bili zadovoljni, a čini se da je morala da razmišlja i o ceni pa će jedan polaznik morati da izdvoji oko 180 evra za kurs. Zanimljivo je da nudi mogućnost plaćanja u šest rata.

Prethodnih meseci se pisalo da prijatelji i poznanici popularne pevačice prikupljaju novac kako bi obezbedili normalno školovanje i život njenim sinovima.

Autor: Pink.rs

#Biznis

#Tatjana Matejaš Kameron | Tajči

#pevačica

'