AKTUELNO

Dino Merlin noćas je održao treći po redu koncert u prepunoj "Štark" areni, a s beogradskom publikom družiće se i večeras, po četvrti put zaredom. Ni na jednom koncertu mu gošća nije bila legendarna Vesna Zmijanac, s kojom je davne 1988. snimio antologijski hit "Jorgovani" - niti će, po svemu sudeći.

Mnogi su se pitali da li je među njima sve u redu, te koji su razlozi zbog kojih Vesna Zmijanac nije gošća na Merlinovim koncertima. To je zanimalo i gledaoce Pinka, te su Vesni putem Instagrama postavili direktno pitanje, koje joj je Ognjen Amidžić pročitao u emisiji "Amidži šou".

Foto: Pink.rs/M. Mitić

- Da li si dobila poziv da budeš gost na koncertu Dina Merlina? - pitao je Ognjen, na šta se Vesna kiselo osmehnula i kratko odgovorila:

- To se ne priča - štura je na rečima bila Vesna.

Kako stvari stoje, među njima nije sve u najboljem redu, što se moglo naslutiti i nedavno, kada je uoči svog koncerta u Beogradu Vesna za Alo pričala o tome da li će joj gostovati Merlin.

Sa njim sve ide jako komplikovano, ja nisam čak ni htela ga pitam, ni da ga zovem. Napravila bi se opšta pometnja. On da bude gost sa nekoliko pesama, to nikome nije radio. A da ga cimam sa onolikim orkestrom i celom onom skalamerijom za pola pesme, ne ide. Ako Bog da, kada budem pravila koncert u Sarajevu, biće mi gost - objasnila je Vesna tada.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.