AKTUELNO

Poznata tv-lica informativne redakcije Maja Manojlović i Nemanja Velikić predstavljali su Televiziju “Pink” na takmičenju u kuvanju!

Ukrstili su noževe i varijače sa pet medijskih kuća na upravo završenom sajmu vina “Wine vision”u.

Foto: Ustupljene fotografije

U žestokoj konkurenciji naša tv-lica pokazali su ubedljivu nadmoć pripremajući jela od zadatih namirnica za svega sat vremena.

Foto: Ustupljene fotografije

Zahvaljujući visprenosti u kuhinji i talent Maja i Nemanja su maksimalno iskoristili namirnice pa su umesto jednog, napravili čak 4 jela. Od jedne bundeve, fileta šarana i povrća pripremili su potaž, grilovanu ribu, sotirano povrće i desert.

Foto: Ustupljene fotografije

Za mene je opštepoznato da znam da kuvam, jer često sve što pripremim kačim na Instagram, pa su me valjda zato i zvali. Kada su me pitali sa kim želim da kuvam, nisam imao dilemu, jer znam da Maja savršeno vlada kuhinjom. Trudio sam se da sve bude pripremljeno na zdrav način, jer osim što u mojoj emisiji propagiram zdrav način života I sam se trudim da isti primenjujem u mojoj kuhinji” - kaže voditelj “Infoklinike” Nemanja Velikić.

Foto: Ustupljene fotografije

Iako je svakodnevno gledamo doteranu i sređenu u “Nacionalnom dnevniku”, Maja Manojlović je vrlo rado stavila kecelju i pokazala šta zna u kuhinji.

Moje kulinarske sposobnosti za druge su možda iznenađujuće ali ne i za moje ukućane. Od malena sam učila od mame i bake da pripremam najraznovrsnija jela, a vremenom sam na putovanjima “krala” fore iz svetskih restorana tako da nesebično mogu da kažem da sam internacionalni velemajstor u kuhinji - kroz smeh kaže popularno tv-lice.

Foto: Ustupljene fotografije

Autor: Pink.rs