AKTUELNO

Haos!

U toku emisije Pretres nedelje učesnici Elite su polemisali o prevari veka Anite Stanojlović koju je učinila Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima mi smisla da je rekla Matei zbog čega to radi jer je onda sišla do oltara i posle svegta toga je bila tužna - rekla je Matora.
Nisam htela zavete da dam jer znam šta sam uradila, sam taj čin dopisivanja. Rešićka i Ermina su se svađale oko Vuka Moba taj dan - rekla je Anita.
Ako ćeš iskreno tad sam Aniti i poverovala, okej možda je bila nervozna zbog toga ali opet nema opravdanja da pozoveš švalerku i budeš tužna. Mogla si da kažeš da i daš zavet, isti ti ku*ac - rekla je Matora.
Rekla sam da me boli uvo da Jovana svima plaća šminkera nego samo nas tri. Ermina je prvo bila sa Vukom, pa Sandra i one su tu našle da se raspravljaju - rekla je Anita.
Jeste, potvrđujem to - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Počelo je od šminke do Vuka. Bezveze smo se svađale taj dan i to je to - rekla je Anita.
Šta su one pričale tamo ne znam, svakako to ne menja moju i Anitinu situaciju. Napad je najbolja odbrana u Anitinom slučaju. Možeš da radiš šta hoćeš, biće ista situacija kao što je bila sa Zolom kad shvati da sam se stvarno ohladila - rekla je Matora.
Isto tako mislim i da si se ti približila zbog toga Lejdi Di - rekla je Anita.
Nemoj da se pecaš Di - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja preko ovoga ne bih prešla za dva života. Anita mi deluje slomljeno, ne jede. Pokušava da izazove sažaljenje ali vidim da je i Matoroj teško - rekla je Milena.
Ja sebe ne perem. Možda je jedna osoba znala ali preko ove druge - rekla je Anita.
Mislim da ima još umešanih, to sam pomislila jer mi je Matea rekla da je neko drugi dao prepisku, a Lejdi je rekla da je dao neko od admina - rekla je Matea.
Mislim da je ženska navukla Anitu, ali odakle odjednom ta priča da ona ulazi u Zadrugu, ali ako nećeš nekoga da namestiš šta daješ adminima. Mislim da Anita ovde boluje zbog svog statusa ovde. Ovo je mnogo dublje i mnogo veću težinu ima, ovo je emocionalna izdaja. Anita je od prvog dana bila brutalna prema svima. Prvo i osnovno ja ne verujem Lejdi Di ništa - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: M. M.