AKTUELNO

Pevačica Sanja Vučić otkrila je šokantan detalj iz mladosti i ispričala kako je umalo postala arapska diva.

Naime, njena majka je dobila ponudu da je proda, ali je to odbila. Kaže da ta epizoda iz života nije bila razlog zbog čega je ona počela da uči arapski jezik.

- Arapski sam studirala zato što mi se svidela ta orijentalna istočnjačka kultura. Bilo je sačuvaj Bože kad sam bila sa majkom u Tunisu na odmoru. Kad sam bila 6. razred osnovne škole, neki šeik je nudio 10 kamila da ja ostanem tu, ali nisam zbog toga krenula da studiram arapski jezik, nego jako mi se sviđa ta orijentalna kultura i nakon što sam probala da upišem Muzičku akademiju, nisu me primili. I kao šta ću, gde ću, nemam pojma, jezici mi dobro idu inače i krenula sam da učim sama arapski alfabet i da pišem i da čitam. Upala sam na budžet na državnom, nisam završila, ali završiću sigurno - istakla je Sanja kako prenosi „Scandal!“.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, Sanja je nedavno za medije progovorila i o svom glumačkom iskustvu:

- Glumila sam epizodnu ulogu u seriji „Psi laju, vetar nosi“. To mi je jako lepo iskustvo. Ali sam shvatila da ne želim da budem glumica, bar ne u filmovima i serijama, zato što je prenaporno i zato nešto malo što sam ja bila tu da snimim. Toliko ponavljanja svega i svačega. Mislim, prvo spotove kad snimam, pa mi je preko glave, a tek te vrste kad je ozbiljno i profesionalno, tako da, i taj moj san da budem glumica se odjednom srušio - ispričala je pevačica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs