AKTUELNO

Nakon što ju je ostavio beogradski biznismen Nikola Petošević, hrvatska starleta Iva Grgurić, pobednica treće sezone "Zadruge", ne gubi vreme, već je brže-bolje našla novog dečka.

Emotivna veza Petoševića i Grgurićeve na mrežama, gde su često objavljivali zajedničke fotografije, delovala je idilično - brojna romantična iznenađenja, nežnosti i luksuzna putovanja bila su im svakodnevica, međutim, odnos su prekidali nekoliko puta, sve do poslednjeg kada su se, prema pričama koje su dospele u medije, u sve umešali članovi njegove porodice.

Foto: pink.esm instagram printscreen

Navodno, njegovi su smatrali da je vreme da ga prođe "faza starleta", jer oni ne žele da se o njihovom sinu i porodici piše u medijima, i to sve zbog njegove emotivne veze s devojkom koja je poznata javnosti. Njima se, prema pričama izvora, navodno nije dopalo to što im se sin zabavlja sa starletom, a sada, kada su definitivno raskinuli, laknulo im je.

Foto: Instagram.com/@iva_grguric_official

I jedno i drugo posle raskida krenuli su dalje, o čemu svedoče i naša saznanja, kao i paparaco fotografije. Naime, Iva je prošle nedelje imala zakazano fotografisanje u jednom luksuznom hotelu na Senjaku, gde ju je pokupio javnosti nepoznati gospodin i odveo u Skadarliju, boemsku četvrt srpske prestonice.

Ivu je novi dečko izveo na večeru. Izbor je pao na jednu od najpopularnijih kafana u Skadarliji, gde su pronašli kutak za dvoje i prepustili se dugom razgovoru, ali i strastvenim, diskretnim dodirima koji ipak nisu prošli nezapaženo.

Foto: Pink.rs

Kako nam je ispričao izvor koji ih je posmatrao, sve vreme su se smeškali, ispijali belo vino i nežno dodirivali rukama, za stolom, naočigled svih prisutnih.

Foto: Pink.rs

Hoće li joj ovaj emotivni odnos biti plodonosniji od prethodnog, ostaje da vidimo.

Autor: pink.rs