AKTUELNO

Pevač Joca Stefanović oglasio se za domaće medije nakon što je u javnosti počelo da se spekuliše o njegovoj navodnoj aferi s Anitom Tomić, učesnicom "Elite", inače zakonitom suprugom Jovane Tomić Matore.

Nagađanja su otišla toliko daleko da kruži priča čak i da je Stefanović napravio dete Aniti, o čemu je sada javno progovorio.

- Meni takva vrsta marketinga ne treba. Za mene je to sa Anitom bio loš marketing. Demantujem sve vezano za Anitu. Devojku uopšte ne poznajem. Sa Matorom sam u odličnim odnosima i želim da se ogradim. Kad god sam bio na nastupima, Anitu nisam primećivao i mislim da nikada nije ni bila. Matora je bila nekoliko puta, nju poznajem, ne znam odakle je i potekla ta priča. Ako je i Anita bila, ja je nisam primetio, jer ne znam ni kako devojka izgleda. Matora je nekoliko puta dolazila, ostavljala je odličan bakšiš, galantna je. Za mene je ovo loš marketing. Nema ni govora o pravljenu dece, obična budalaština - priča Joca za "Blic" i dodaje:

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Prvo ja kad radim ne pijem, drugo ne ostajem posle nastupa ni sa kim. Ne mogu da gledam ni sebe, ni ljude, ni nikoga. Nismo Anita i ja nikada bili intimni. Kako je mogla da izgubi bebu i odmah da uđe u Zadrugu? Video sam da je i Milica Dugalić iznela u javnost da je čula priču da smo Anita i ja bili intimni. Od koga si ti čula priče molim te? 20 godina nije izašla iz kuće. Poznajem je dugi niz godina, razočarala me svojom izjavom - zaključio je on.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Autor: pink.rs