AKTUELNO

Nakon komemoracije povodom smrti glumca Žarka Lauševića koja je održana Jugoslovenskom dramskom pozorištu, mnogi glumci su stigli na Novo groblje, gde će se održati ispraćaj za kremaciju legendarnom glumcu Žarku Lauševiću.

Ispraćaj za kremaciju Žarka Lauševića upriličen je danas na Novom groblju u Beogradu. Porodica i prijatelji okupili su se kako bi legendarnog glumca ispratili na večni počinak.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Porodica je kolima došla do kapele gde će primiti saučešće, a može se videti da njih ovaj gubitak veoma bole. Ćerke Žarka Lauševića, Asja i Jana, kao i njegov sin Dušan, došli su na groblje u crnini.

Velika ljubav Žarka Lauševića i njegova druga supruga, Anita, potpuno je slomljena i ne može da obuzda suze, nakon toga su ušli u kapelu gde su primali saučešća od pristunih.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na poslednji ispraćaj Lauševiću došli su i kolege Na poslednji ispraćaj Lauševiću došli su i kolege Andrija Milošević, Milan Marić, Srdan Golubović, Olivera Vitorović, Radoš Bajić s porodicom, Enis Bešlagić, Viktor Savić, Marija Vicković, Miki Manojlović, Boda Ninković, Branko Babović, Vesna Trivalić, Isidora Minić, Ifran Mensur..

Podsetimo, Žarko Laušević preminuo je 15. novembra nakon teške i kraće bolesti. Imao je 63 godine.

Autor: Pink.rs