AKTUELNO

Neke ljubavi se ugasile, druge tek počinju!

Voditeljka Ana Radulović u večerašnjoj emisiji "Izbacivanje" ugostila je Mariju Bajić, ćerku nominovane Vesne Ćuruvije.

Kakvi su vaši utisci - pitala je Ana.
Ona nije toliko povučena i zatvorena, ona je mnogo pričljivija. Ne znam što je takvav - rekla je Marija.

Nakon odgledanog priloga o dešavanjima između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović nakon što se saznalo za Anitinu prevaru, voditeljka Ana Radulović porazgovarala je o ovoj temi sa gošćom, ćerkom nominovane Vesne Ćuruvije, Marijom Bajić.

Matora se predala Aniti maksimalno, dok čini mi se, druga strana nije. Žao mi je što prolazi kroz sve ovo - rekla je Marija.
Šta mislite o Aniti - pitala je voditeljka.
Anita mi se lično ne dopada. Imam utisak da nije iskrena i da je neku korist u njoj videla. Nešto uopšte nemam utisak da je iskrena i da ima duboke emocije prema Matoroj - rekla je Marija.

Nakon odgledanog drugog dela odnosa Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore nakon saznanja da ju je Anita prevarila, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao je sa Matorom.

Kako si - pitao je Darko
Malo mi se dešava sada neka zbrka, zato što se nalazim u situaciju da kalkulišem kao da sam ja kriva, a ne Anita. Ugrzila sam se danas na sastanku kad je bila Lejdi Di...Ne radim ništa sa strane i ništa kvarno. Ja sam svesna da ona želi da izazove sve vrste sažaljenja, da joj ja priđem i ostalo. Meni je bilo krivo kada se pričalo o tim krađama, javila mi se emocija. Ne znači da ću da se pomirim, ali mi je bilo krivo. A onda odem u krevet i kažem sebi: "Šta te boli ku**c", a onda me ponese naliv besa, kao pokušava da mi dokaže ljubav tako što će da mi napravi haos za Lejdi Di. Kad bi opet Anita mi visila nad glavom i ostalo, lagala bih te kad bih ti rekla...Osećala bih se krivom za taj jedan deo - rekla je Matora.
Kako možeš da osećaš tu krivicu za nečije loše stanje, a taj neko ko je odgovaran za tvoje, manjka mu toga - pitao je Darko.
Pogledamo se mi sto puta dnevno. Ja joj kažem: "Nemoj to da radiš", onda ona dođe na moj krevet iz inata. Marko je video tu situaciju, pa se iskoristilo da taj razgovor se obavi, a ništa mi drugo nije rekla, osim: "Volim te" i "Kajem se". Ja sam se trudila da budem pribrana i da joj objasnim, koliko god mi se nije pričalo. Ona je bila još tu kada sam se vratila, rekla mi je: "Neću kući, dete će da mi oduzmu", mene to ponese - odgovorila je Tomićeva.
Šta želiš?! Je l' želiš da nađeš nešto pozitivno ne bi li joj pružila priliku - pitao je Darko.
Ne. Ja znam šta ona radi, ali bih te lagala kada bih ti rekla da mogu da budem imuna. Ja bih volela da mogu da joj kažem: "Teraj se u pi**u materinu, je l' te nije sramota?! ". Ja tu devojku, kako da ti kažem, još uvek imam emocije, a ne zaslužuje. Volela bih da mogu to da isključim. Nemam želju da skočim i da je strastveno branim, al' mi nije svejedno. Ja mislim da meni svako priđe sa nekom namerom. Razgovor je počeo sa: "Je l' imaš pljugu?!", ja sam pristala na taj razgovor. Pitao me je: "Kako si? Drago mi je da si bolje", ja mu kažem: "Je**ga, lagala bih kad bih rekla da sam ravnodušna" i onda se menja priča, kaže: "Kako ti je bilo kada sam je je**o u veceu?!". On je to uradio da vrati Miljani, a ujedno i za Marka Markovića, jer je bila zaljubljena u njega. On je meni govorio: "Čekaj da završim to sa Miljanom", ona je rekla da joj se je**lo. Rekla mi je da je želela da budu u vezi, on se začudio. Ja nisam bila u priči kada je bila Anita sa Zolom, bile su lisice i Marko Marković, nisam ni bila na mapi. Znači, ti si i dalje imao sujetu kada sam se poljubila sa njom, ali si mudro ćutao. Nekad je dobro kalkulisati, u vidu agresije, a prošle godine je priznao da mu ne bi glava bila razbijena. I on mi kaže: "Samo da znaš, mi smo uvek dobri, ali nikad nećemo moći da se družimo jer si ti bila sa mojom devojkom, a ne ja sa tvojom". Ja mu kažem: "Okej, u pravu si". Nikad mi nije rekao to kroz sezone svađanja sa Miljanom. Dve nedelje odnos sa Anitom veličaš. Posle mi neko kaže da je Miljana luda?! Boli me ku**c! - rekla je Matora.
Sa ovog aspekta, da li bi bilo bolje da su onomad tvoj otac i brat hteli da spreće svadbu - pitao je Darko.
Prvo mi je porodica na umu i što sam iznapu**ala one ljude. Je**ga, tako sam odlučila u tom trenutku. Ja sam znala da je Anita luda, posesivna i opsesivna - rekla je Matora.
Koliko je poražavajuće da dok je planirala planove sa tobom za budućnost, da je pravila dijametralno suprotne sa Mateom - pitao je Darko.
Ja ne mogu da dođem sebi, čoveče, nek me pusti. Ne laže Ivan! Gleda sve gde može da izvrda. Na kraju ću samu sebe razludeti. Boli me briga, šta god, doćiće i taj trenutak kada će meni sve prestati, ali zar nije fer da ti kažem kao danas, a ne da radim na kvarno. Nikad joj ne bih oprostila! Najviše bih volela da nije ovako osramotila mene i moju porodicu, da me nije toliko ubeđivala na neke stvari. Još gore mi je kad pomislim na Alekseja, dokle je ona išla?! Nekad plačem zato što još uvek imam osećaj da je volim, a nekad što ne mogu da verujem što mi se to desilo. Ne, nisam znala! Očekivala sam svađu i sve to, ali ovo ne. Istrpeću ja komentare - rekla je Tomićeva.

Marko Janjušević Janjuš ušao je u žestok sukob sa Nikolom Jovanovićem, te je tom prilikom ušlo obezbeđenje kako bi sprečilo eskalaciju sukoba, a između njih dvojice pljuštale su uvrede.

Ti ćeš biti moj kad izađemo napolju, ti ćeš da mi popu**š ku**c. Je l' bolesniku jedan i se**ualni manijače?! Iza tastature dr**š ku**c - pričao je Janjuš.
Ja ne vređam, hajde sada na mesto. Koska i na mesto - rekao je Nikola.
Je**u ti ja kosko majku, je**ću ti majku provokatoru - rekao je Janjuš.
Hajde beži sada na mesto - rekao je Nikola.

Anita Tomić i Matora zaratile su jer je Anita krišom pokušalaa da podmiti Matoru, te joj je ostavila čokoladicu u neseser.

Nemoj da mi ostavljaš čokoladice -rekla je Jovana.
To je naše baci je - rekla je Anita.
Nemoj da me kupuješ tim stvarima - rekla je Matora.
Ja sam još luđa od tebe boli me ku*ac - rekla je Anita.
Šta glumiš ti ludilo - rekla je Matora.
Evo ti sve i u pi*ku materinu - rekla je Anita.
Mrš ti u pi*ku materinu - rekla je Matora.
Pusti me bre na miru, jedva si dočekala da ti prebacm nešto da napraviš haos - rekla je Matora.
Sad što sam ja njoj vratila čokoladiu koju je stavila krišom, skloni mi sve stvari, je*em li te u usta smrdljiva, sram te bilo, žrtvo jedna - rekla je Matora.
Neću da ti radim ostavi me - rekla je Anita.
Što mi nisi dala u ruku - rekla je Matora.
Kupala si se - rekla je Anita.
Jel ti ja radim nešto jel ti prebacujem - rekla je Matora.
Da ti i tvoji prijatelji - rekla je Anita.
Ne znaš lepo da dođeš i kažeš - rekla je Matora.
Ja tebe ne diram - rekla je Anita.
Pusti me da prođe i ovo malo empatije što imam, svaki put treba da kažem sebi ona se dopisivala sa Matrom - rekla je Matora.
Okej uradila sam to tada, niej me boleo ku*qac- rekla je ANita.
Naravno da si radila - rekla je Matora.
Radi šta hoćeš ne treba mi ništa od tebe - rekla je Anita.
Jel ti misliš da ćemo mi da se pomirimo? - upitala je Matora.
Pusti me ne znam ništa - rekla je Anita.
Sad ćeš lepo ono da skupiš - rekla je Matora.
Mogu samo da pobacam i sve ostalo - rekla je Anita.

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao je sa Anitom Stanojlović, odmah nakon Jovane Tomić Matore.

Anita, kako si - pitao je Darko.
Nikako...Svađa se desila oko čokoladice. Danas su mi pokrali nešto, uzela sam da sklonim to i videla sam čokoladice koje ne jedem, odnela sam njoj. Ja je ne diram, pitam za nju, ne diram je- rekla je Anita.
Da li namerno privlačiš pažnju pričom da ćeš otići, da nisi jela, da ti je loše - pitao je Darko.
Ja bih na drugi način izazvala neku reakciju da hoću...Ovde, dok sam ovde, ne vidim izlaz iz situacije. Muči mi to što sam bez nje, u svakoj situaciji mi fali - rekla je Anita kroz suze.
Ti si pokušala da joj objasniš da ako može, da bi trebalo da se stavi u tvoju situaciju i da razmisli kako je tebi - rekao je Darko.
Isto tako smatram da je imala dosta gorih situacija preko kojih je ona prešla. Hvatam sebe u razmišljanju da je nikad nije prebolela, Sanju i da meni zato jeste prešla. Okej, jeste na dan svadbe, ali sad razmišljam, imala sam teoriju da pravi svadbu jer je bilo da je Sanja pravila svadbu. Moj osećaj, ja sam i mami rekla u svađi da ja mislim da ona radi zbog toga. Plakala je mesec dana pred izlazak zbog nje i onda ulazi s drugom u brak. Znaš da meni nije bilo bitno ništa samo da je ona tu, čak i da mi je rekla da je voli, a da će da bude sa mnom, ja bih bila sa njom - rekla je Anita.
Kako ćeš dalje - pitao je Darko.
Ne znam. Mislim da je sve lažno u kući, sa svačije. Pričaju o kadru, kome treba ovakav kadar i priča?! To nek ide njima na dušu, ali me vraća na Anitu od prošle godine koju nije briga ni za šta. Tako da ne znam - rekla je Anita.
Kažeš da joj se baš približila Lejdi Di baš u trenucima kada joj je teško, koliko te to boli - pitao je Darko.
Boli me jako, jer je isto tako počelo i sa Šarmen prošle godine, jer baš tako iz te prijateljskog odnosa može da se desi emocija. Ja sam očekivala mnogo goru reakciju, ona i brine da li sam ja jela. To mi i jeste tračak nade, ali u ovakvim situacijama mi sve govori da me mrzi. Danas mi je došlo da odem kod nje, ali me je bilo strah da ne izazovem neku reakciju...Oni (Đedović i Ša) mi nabijaju grižu savest, mislim da bi popustila kada bi ona bila sama i dok je pored njih, ona ne može da razmišlja kako bi ona razmišljala - rekla je Anita, te se osvrnula i na Mateu:
Ona sada može da priča šta hoće, mislila je da će ući ovde, pa zato radi ovo što radi. Ispala je i ona poput mene, verovatno ne može da se nosi sa time, pa pravi žrtvu od sebe. Rekla bih joj da je jako loš čovek i da smo u istoj ravni. Ja sam svesna da ona neće stati i da će i ono što je istinito i ono što nije, da će iznositi - rekla je Anita.
Kakav je tvoj odnos sa Ša - pitao je Darko.
Krivo mi je za ono što sam rekla za njegovu suprugu, danas sam se izvinila Vanji. Ne znam ništa o njoj osim toga da je išla sa mojim zetom u školu. Rekla mi je Jovana pevačica da je načula da je Ša rekao da će dići ruke od Jovane, sada smo okej - rekla je Anita.
Šta misliš, kako tvoja mama gleda na celokupnu situaciju koja ti se dešava - pitao je Darko.
Čula sam da daje izjave protiv Jovaninih prijatelja, to ne treba da radi...Dok sam živela sa Jovanom, vidim Jovaninu reakciju kada sam u svađi sa njom, odmah znam da joj je moja majka napunila glavu - rekla je Anita.
Matora, kako je već izjavila, priželjkuje papire za razvod braka. Kako ćeš odreagovati - pitao je Darko.
Neće ga dobiti! Ja sam njoj i rekla da joj nikada neću dati razvod, tako da ga nikada neću potpisati - rekla je Anita.

Darko Tanasijević je ugostio Marka Janjuševića Janjuša u Šiša Baru.

Šta se promenilo od kad je MaJa ušla u Elitu - upitao je Darko.
Promenilo se dosta u mom i njenom odnosu, nastao je neki turbulentan odnos. Promenio se odnos zbog Aneli, nije u centru pažnje, a pritom Aneli je sa mnom bila. Za jedan dan sam provalo šta je cilj Maje Marinković - rekao je Janjuš.
Jel tebe sramota što si bio s njom - upitao je Darko.
To mi je najveći blam u istoriji života - rekao je Janjuš.
U kojoj meri je licemerno to što Maja priča Aneli kako s eoseća tvoja bivša žena dok si s Aneli u krevetu - rekao je Darko.
To mi je apsurd totalni, ona našla nekome da priča. Aneli nikad u životu nije pokušala da uradi kao što je ova uradila - rekao je Janjuš.
Darko meni je dva sata trebalo da opipam kakvo je ponašanje, pominje Filipa Cara kao ja sam njih rastavio. Ona me ne zanima u životu ,sem što se plašim da mi ne dobaci nešto da joj odgovorim - rekao je Janjuš.
Maja će na sve načine pokušati da dođe do Aneli. Ona još uvek ne kapira nju - rekao je Janjuš.
Šta ćeš sa Aneli? - upitao je Darko.
Videću da popričam sa njom,a li ona je jedina osoba koja me zanima - rekao je Janjuš.
Da li je Maja Stanijin poltron? - upitao je Darko.
Njjh dve jedna drugu ne vole, pusti ih. Šta Staniju zanima Aneli - rekao je Janjuš.

Bukilić je večerao, te mu se Maja pridružila i iskoristila priliku da razgovara sa njim o njihovom odnosu.

Šta je ? - upitao je Bukilić.
Imam pravo da gledam - rekla je Maja.
Što si me budio jutros? - upitala je Maja.
Da ne bi izgubila honorar - rekao je Bukilić,
Jel si se zabrinuo - upitala je Maja.
Jesam, zato što mogu da budem potencijalni potrošač - rekao je Bukilić.

Nakon odgledanog priloga o odnosu Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole, kao i Nenada Macanovića Bebice, Miljana je stigla kod voditelja Darka Tanasijevića u Šiša bar.

Koliko ti je lakše ako si bila iskrena u petak na pitanjima novinara, nakon što si priznala da ti se vratila emocija prema Zoli - pitao je Darko.
Rekao je da je ima emociju prema meni, da je hteo da pobegne od toga. U odličnom smeru ide, upoznajemo se - rekla je Miljana.
Danas vam je pet godina od kako ste ušli u vezu - rekao je Darko.
Da. Jao Darko svašta je tu bilo, od ljubavi do horora. Nisam ljubomorna Darko (smeh) - rekla je Miljana.
Kada Zola priča o tebi i sebi, on kaže: "Dogovorili smo se da ne provociramo ovog ili onog" - rekao je Darko.
To je meni zasmetalo kada mi je rekao: "Odoh spavati", trebao je da kaže da odemo da spavamo...Posle svega on meni kaže da ima deset puta veću podršku od mene. Pa dođe mi da se obesim ako je to tako. Ja ovde živim život...Prvog avgusta je otišao, drugog septembra se suočavam sa njim, vređa mi porodicu, psuje i pljuje, onda uđe u odnos. Pitala sam se da li je moguće da se ovo dešava?! Dve godine smo bili u odnosu, imaš dva deteta, ne znaš ko je Miljana Kulić, upoznao si je. Ja sam mu rekla zbog koga se vraćam u rijaliti, da želim da se zaljubim u njega i povrh svega da ga volim. Kada je bio idealan na naš odnos, prisećam se svih trenutaka, idemo i vodimo Željka, onda idemo u Čair. Najviše me je pogodilo kada je nacrtao Nenada, pogubim se, to me najviše boli. Pričam mu da radi - rekla je Miljana.
Ti misliš da je odnos Teodore i Bebice sadržajan ili površan - pitao je Darko.
Znaš koliko je Teodori stalo do Bebice?! Kao meni u ljubavnom smislu do Požgaja. Sve radi zarad kadra i rijalitija, viče namerno da se kamere okrenu...Ona će videti veoma brzo po završetku rijalitija, oni napolju neće biti uopšte zajedno. Tu nema lj od ljubavi - rekla je Kulićeva.
Vrlo si direktna kada pričaš o Aniti i Matori. Kako ti sada posle nekoliko dana deluje sve to - pitao je Darko.
Apsolutno laže, ne znam kako je mogla da živi sa tim da uđe u rijaliti i da tri meseca leže pored nekoga i ne govori. Ja ne bih mogla, grizla bi me savest. Njeni odgovori su neshvatljivi - rekla je Miljana.

Janjuš je pozvao Aneli kako bi porazgovarali o njihovom odnos, te su doneli jako bitnu odluku.

Žao mi je što se ovo izdešavalo između mene i tebe. U nemoći i nervozi svojoj prenesem na tebe i kažem ti ružne stvari - rekao je Janjuš.
Izvini, razumem te i tvoje ponašanje, ali i ti mene trebaš u nekim situacijama da razumeš, ne bi bilo fern drugačije - rekao je Janjuš.
Rekao si danas da vidiš zlo u mojim očima - rekla je Aneli.
Neervozan si i iznerviraš me, ti si mi bitna. Sa tobom želim, druge nisu bitne. Mene ne zanima niko osim tebe, samo me ti zanimaš. Bilo što je bilo, da li sam ispao ispravan prema tebi nisam. Niko normalan ne bi ostao imun na neke stvari - rekao je Janjuš.
Nisi zaslužila te stvari, omaklo mi se, ja na sve načine pokušavam da ti dokažem da je meni stalo samo do tebe - rekao je Janjuš.
Ti si rekao da nećeš pričati ni sa jednom devojkom dok je meni loše, a odmah si otišao kod Jovane - rekla je Aneli.
To je moj performans, sprdam se ali sam pogrešio - rekao je Janjuš.
Danas sam završio svaki mogući vid sa bilo kim ovde. Od danas me ne zanimaa ništa i nikakva zaje*ancija s bilo kojim devojkama - rekao je Janjuš.
Sa tobom se neću više igrati emotivno, ne zanima me niko više niko - rekao je Janjuš.
Bilo je šta je bilo nedostaješ mi , faliiš mi. Nisam navikao bez tebe, jednostavno mi prijaš. Sve mi se tako nakupi - rekao je Janjuš.
Nemoj mi više ništa prebacivati za one stvari, ne pada mi na pamet da se više raspravljam - rekao je Janjuš.

Janjuš i Aneli osamili su se u Pabu te su se sve vreme mazili i ljubili. Izgleda da su njih dvoje posle svih problema ipak uspeli da pronađu zajednički jezik.

Posle odgledanog priloga o odnosu Nenada Macanovića Bebice, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru ugostio je Zolu koji je progovorio o odnosu sa Miljanom.

U kakvom ste sada odnosu - pitao je Darko.
Ne znam u kakvom smo odnosu, ićiće kako ide. Ne može ona bez mene da funkcioniše. Nikada gori početak rijalitija nisam imao, ja još uvek ne mogu sebi da dođem od svega. Nikad gore i onda se u svemu tome dešava takav preokret. Kupujem ja mir, realno. Ne bih ja imao tu želju i volju - rekao je Zola.
Je l' je voliš - pitao je Darko.
Pa to ti pričam. Imao sam komunikaciju sa Matorom koja kaže da to nije ljubav. Slažem se, to nije ljubav, neke situacije nisu ljubav, ali ima situacija za koje može da se kaže da je ljubav. Stalo mi je do toga da bude kako treba. Ima nešto jače od mene što mi ne da da okrenem situaciju, da ona za pet dana bude kod kuće. Ne bih rekao da ništa očekujete - rekao je Zola.
Kako komentarišeš to što je Teodora Delić rekla za Bebicu da je on jedan od najdražih ljudi - pitao je voditelj.
Mi smo tamo više gasirali. Ja mislim da je to devojka koja na keca kaže ša misli, pa posle...Ona ako njega poznaje dva meseca, bolja je sa Slađom Bošković koju poznaje duže. Ne branim je, ali...Ja sam Matoroj dao do znanja da ne možemo biti prijatelji, jer sam ja sa tom devojkom bio u vezi mesec dana. Ja Anitu ne želim da komentarišem zbog svojih nekih razloga, ne zbog Matore, nego što mislim da sma ja ispao smrad prema Aniti - rekao je Zola.

Nakon odgledanog priloga u kom su imali priliku da vide turbulencije Teodore Balzak i Nikole Bukilića, kao i u svemu tome i Maju Marinković, te je voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao sa Majom.

Sutra će biti sedam dana kako sam ovde, imala sam neke emotivne padove. Tek sada se prilagođavam na celokupnu situaciju, ali sam okej - rekla je Maja.
Ti i Janjuš ste krenuli lepo, mislilo se da će biti kao prošle godine, međutim ništa od toga. Zbog čega - pitao je Darko.
Vidi, ja nemam emocije prema njemu, to je očigledno. On se zaljubio verovatno u Aneli, pa je izgubio glavu. Oboje su foliranti, on glumi žrtvu, a on kao godinama ili se pomirio ili nije i onda kad dođe ovde, sve isto. Prošle i pretprošle godine je bio u senkama pojedinih ljudi, a sada...On voli kadar i da se priča o njemu, od novih zadrugara ima strahopoštovanje, od mene nema. Nisam ušla sa namerom da se svađam. Moram da se složim sa njom da je ne poštuje, mislim da su se zavoazali, on čak i više nego ona. Ja izazovem da me on vređa, to ne govori o meni, nego o njemu - rekla je Maja.
Kako gledaš ti na odnos Bukilića i Teodore?! Šta misliš o njemu?!
Bukilić je meni simpatičan, ne mogu da kažem da mi se ne sviđa, lep je dečko. Mora malo ponašanje da koriguje. Ispričali su mi ljudi neke situacije na koje sam ja rekla: "Pa čekaj, pa neću ovo da me snađe". Taj odnos nije raščšćen. Mislim da je osetila opasnost sa ženske strane, a mi dosta vremena provodimo zajedno. Mislim da mu je dobra duša. Rekao mi je da je on raznorazne situacije prolazio sa njom, u smislu neprijatne scene...Moram da ti kažem nešto. Nikad više provokatora. Mali Uroš, nije da me ne voli, nego je samo dupljak i šlihtara Aneli i Janjušu. Spremni su ljudi da idu na sve da bi se istakli. Osetila sam i sa Mionine strane, kada sam se preselila gore, danas sam zaspala, imala sam osećaj da glasno pričaju samo da bi me probudili - rekla je Marinkovićeva.

Kao i svake nedelje došlo je vreme da neko napusti velelepno imanje i najgledaniji rijaliti šou program Elitu. Večerašnji nominovani učesnisi su Vesna Ćuruvija, Nikola Jovanović i Dušan Tomić Šan.

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je nominovanima pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove, aNikola je bez ikakvog razloga odbio da učestvuje u igrici Velikog šefa. A je Šan je pobedio u igrici, jer je i Vesna odustala.

Zbog najmanjeg broja vaših glasova "Elitu" je napustila Vesna Ćuruvija.

Lepi Mića je na svojoj "Igri istine" pitanje postavio Bojani Pavlović.

Da li misliš da je Nikolin odnos sa "Elitom" uticao na procente u odnosu na Šana i Vesnu - pitao je Mića.
Mene ti procenti ne intresuju. Ovde su većina provokatori, možda sam i ja, samo on ode u ekstrem - rekao je Bojan.
Iskreno, ponosan sam na mojih 90 odsto. Drago mi je što je publika prepoznala kulturu. Ja kapiram da ovde ljude boli mojih 90, ne duplinarih, odsto i da ih to nervira. Ja sam sebi ovde najveća konkurencija - rekao je Uroš.
Uroš je neko ko ima 17 ličnosti u sebi, neke ličnosti koje su bile učesnici rijaliti programa. Imitacijom pokušava da nametne nešto. Kada bi svih tih 16 ličnosti sklonio, mislim da bi bio velika nula - rekla je Bojana.

Aneli i Janjuš su tokom noći uspeli da izglade svoj odnos, koji je bio u krizi nakon ulaska Maje Marinković.

Ahmićeva je izgleda odlučila da, po ko zna koji put, pređe preko svoje reči, pa su ona i Janjuš jutro dočekali zagrljeni u istom krevetu.

Maja Marinković i Nikola Bukilić su nastavili svoj razgovor, pa joj je on u jednom trenutku predložio da spavaju zajedno.

Kada je videla da ja stvarno ovde mogu biti sa nekim, onda je obrnula ploču -rekao je Bukilić.
Ja sam odgovorila da me verovatno videla kao pretnju, ja nisam toliko pratila vaš odnos. Otkud da odjednom pominje decu i Podgoricu -rekla je Maja.
Jeste drugačije od kada si ti ušla, malo se opustila jer ja nisam gledao ni u koga i sad te videla kao pretnju. To što ona pokazuje su iskrene emocije ali kasno se setila neke stvari. U moru tvojih god**a mogu i ja poslednje da pose**m -rekao je Bukilić.
Ja ne znam kakav je vaš odnos bio -rekla je Maja.
Ispada kao da je između nas sve bilo top i sad sam je prevario sa tobom a nisam. Milion razloga je loših bilo da ja raskinem, ne znam što je ljudima čudno -rekao je Bukilić.
Baš sam bolesna -rekla je Maja.
Ja sam od početka ispao maksimalno korektan, šta god da se bude dešavalo imam pravo. Sve regularno, ja sam raskinuo pa sad pričam sa tobom -rekao je Bukilić.
Ja ne dam na sebe, video si sinoć, kada me neko prvi uvredi ja onda sve po spisku -rekla je Maja.
Sad će ona da priča sa tobom kad dođe -rekla je Maja.
Neće jer neću biti u svom krevetu. Smeš li pič**ce? -rekao je Bukilić.
Ne ide to tako -rekla je Maja.

Nikola Bukilić je pozvao Maju Marinković da mu se pridruži u krevetu ali se onda pojavila Teodora Balzak.

Ona je, izrevoltirana celokupnim dešavanjem, zatražila od Bukilića da joj vrati brojanicu koju mu je poklonila.

Vrati mi brojanicu -rekla je Teodora.

Autor: I.B