AKTUELNO

Odlučila da ne ćuti!

Tema koja već mesecima uzburkuje javnost jeste čuveni ljubavni trougao koji sačinjavaju Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić. Niko nije do sada ostao imun na ovu temu, pa ni sama Maja Marinković koja je više puta isticala da je na strani svoje prijateljice starlete. Naime ona je i sama otkrila kako će se u Beloj kući 'osvetiti' Aneli Ahmić u ime svoje drugarice.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Od trenutka kada je Maja Marinković kročila u Belu kuću krenule su mnogobrojne spekulacije da je upravo Dobrojevićeva 'spremala' Maju za ulazak kako bi Aneli poslužila hladnu osvetu. Sada se oglasila Stanija na svom Instagram profilu i stala na put svim navodima, a ujedno i otkrila o čemu je reč.

Foto: Pink.rs

Što se tiče Elite.. Maja je za sada FANTASTIČNA. Pošto vidim da ste kolektivno svi u zbunu pojasniću vam neke stvari, Ja sam Maju spremala za POBEDU! A ne da nekoga dira ili gazi. Plus par keceva u rukavu ako zafali. Podrška za nju jer ovo vređanje od strane rošavog je negledljivo, a i njegova 'žrtva' će uskoro Alibabu od blata da pravi... Kokice i uživajte! Presek mog uticaja pokazaće se u julu kada bude proglašenje pobednika - istakla je Stanija.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Autor: N.P.