AKTUELNO

Katarina Ina Gardijan nedavno je bila u žiži interesovanja javnosti. Nedavno se pojavila na koncertu Peđe Jovanovića, kao specijalni gost, a sada je izdominirala novom fotografijom na Instagramu.

Ina je pozirala u crvenoj uskoj haljini, koja je istakla njene bujne obline, a komentari na račun njenog savršenog izgleda su se samo nizali.

Proslavila se u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a javnost ju je povezivala sa mnogim pevačima. Dugo se spekulisalo o njenom odnosu sa Acom Živanovićem, ali je Ina otkrila da joj je on prijatelj iz detinjstva, a demantovala je i vezu sa Milanom Stankovićem, sa kojim je snimila duet.

Foto: PRINTSCREEN

Kako izvor blizak pevačici govori, ona je dugo bila zaljubljena u jednog našeg fudbalera, koji je igrao u Nemačkoj.

- Ina je dugo volela našeg napadača, koji je igrao u Nemačkoj. Često je išla tamo na nastupe i viđala se krišom sa njim, kako javnost ne bi saznala za to. Osvojio ju je pažnjom i svojim džentlmenskim ponašanjem, a ljubav im je u cvetala, da bi onda prestala. Nikada nam nije otkrila zbog čega je ljubav prestala, ali znamo da i dalje pati za njim - govori izvor blizak pevačici.

Pevačica Ina Gardijan je rođena 1992. godine u Beogradu, gde je odrasla i školovala se. Jedna je od retkih mladih pevačica koja izbegava skandale i retko kada se mogu videti njeni ispadi u javnosti.

Foto: PRINTSCREEN

Simpatizerka je muškog pola zbog veoma zavodljivog izgleda, ali o privatnom i ljubavnom životu skoro nikada ne govori. Pevačica se pojavila u projketu Pinka ,,Pinkove zvezde", gde je izazvala veliku pažnju, nakon čega je uspela da objavi i nekoliko hit singlova.

Autor: N. Ž.