AKTUELNO

Kada poznate ličnosti posmatramo na televiziji i u medijima, te i na društvenim mrežama, često ne možemo da procenimo koliko su zapravo visoke. Za neke je poznato da su niske, dok za druge može da se "od oka" proceni da su veoma visoke.

Međutim, veoma je teško da se uistinu proceni koliko su zaista slavne dame visoke, budući da često na raznim javnim događajima, koncertima, pa i na fotkama, nose visoke potpetice.

Koliko god da su visoke, svaka od njih je posebna, te su dokaz da visina nije najbitnija stvar. Napravili smo listu od pet najviših pevačica, koju možete pogledati u nastavku.

ROMANA PANIĆ

Pevačica Romana Panić, prema podacima kojima raspolaže javnost, visoka je čak 183 cm.

Foto: TV Pink Printscreen

STANOJKA MITROVIĆ - ĆANA

Pevačica koju svi u narodu znaju kao Ćanu, prema podacima kojima raspolaže javnost, visoka je isto kao i njena koleginica Romana, čak 183cm.

Foto: TV Pink Printscreen

KATARINA GRUJIĆ

Za centimentar je, prema podacima kojima raspolaže javnost, niža u odnosu na prethodno navedene koleginice, pevačica Katarina Grujić, koja je visoka čak 182cm.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

SNEŽANA BABIĆ - SNEKI

Pevačica Snežana Babić Sneki godinama važi za ženu sa najdužim i najzgodnijim godinama, a retko ko zna koliko zapravo visoka. Naime, prema podacima kojima raspolaže javnost, ona je visoka čak 181cm.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

LEPA BRENA

Za sam kraj, kao peta u ovom nizu, nalazi se Lepa Brena koja je, prema podacima kojima raspolaže javnost, visoka 180cm.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: N. Ž.