AKTUELNO

Mnogima je stao na žulj!

Pojavivši se u jednoj emisiji, pevač Željko Šašić prisetio se svojih početaka, pa brzih devedesetih u Beogradu. Prema njegovim rečima – odmah je „krenuo jako“, a kako je tokom saradnje sa Cecom Ražnatović ostvario i dobar prijateljski odnos, mnogima je tako stao na žulj.

Kad smo mi radili devedesetih bile su marke. Mnogo su se lakše marke zarađivale nego evri, a mnogo su više vredele. Čini mi se da se lakše zarađivalo. Moja cela ploča kad sam se pojavio je bila hitična. „Gori more“, „Crna ženo“, „Ko na grani jabuka“, specijalno je sada oživeo „Metak“ recimo… Mogao si da kupiš „fiću“ ili „keca“ nekad od tih para. Moj prvi auto je bio „kec“, nije bio skup, ali je radio posao, počeo je pevač svoju ispovest u jednoj emisiji i nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je pucnjava, tu sam negde bio. Nenormalno sam brz i, veruj mi, kad je frka, biću prvi… Neću stati ispred metka da ga zaustavim. Nisu me čuvali opasni momci, to su mi bili drugovi. To je bilo poštenije nego sad ,objašnjavao je Šašić.

Zatim se osvrnuo izlaske sa Cecom, zbog kojih je osećao i mržnju okoline. Dvojac je, podsetimo, zajedno uradio numeru „Ko na grani jabuka“, a potom, postali su i dobri prijatelji.

Znaš ono kad si mlad i popularan, bilo je toga… Nije ih tada mnogo bilo… Sve su bile mlade, lepe, zgodne. Izađem s Cecom na piće u centar grada, svi me gledaju, mrze me, pričao je Šašić

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs