AKTUELNO

Voditelj RED televizije, Stefan Kandić Kendi već dugo je u ljubavnoj vezi sa prelepom Anđelom, koja se inače bavi digitalnim marketingom.

Naime, on je danas na društvenoj mreži instagram otkrio da je prelepa Anđela trudna, te i da u stomaku nosi devojčicu, a video snimak koji je objavio, mnoge je oduševio.

Foto: Ustupljene fotografije/ Foto: Anđela Borić

- Poželeli smo želju i ona se ispunila. Nije cveće jedina stvar koja će rasti sledećeg proleća, već i naša porodica - napisao je ponosno Kendi.

S tim u vezi, portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Kendijem, koji nije krio sreću, te smo mu na samom startu razgovora čestitali.

Hvala, hvala, najbitnije je da je živa i zdrava. Očekivao sam, bio sam do pre tri dana sto posto siguran da je devojčica, tako sam osećao, a onda su joj na ultrazvuku rekli: "Hoćete da vam kažemo pol, jasno se vidi?" i čim je to rekla...Jesam, više sam devojčicu priželjkivao, baš mi je drago. Šta god da je bilo, ja bih bio srećan. Ako je devojčica prva, da liči na oca, a ako je dečak na majku, rekoh taman da liči na mene (smeh) - rekao nam je Kendi, te je dodao:

Foto: Ustupljene fotografije/ Foto: Anđela Borić

- To još ne znamo, imamo nekih imena na pameti, ali nismo još odlučili...Sinoć smo razgovarali, sad malo dolazim sebi...Juče sam je i verio! Hteo sam u isto vreme, al' da se ne umaže prsten od boje, pa smo prvo otkrili pol i onda sam je verio! - zaključio je voditelj za Pink.rs.

Foto: Ustupljene fotografije/ Foto: Anđela Borić

Autor: Nikola Žugić