AKTUELNO

Danijela Vranić, "kraljica splavova", kako su je mnogi zvali zbog uspešne karijere, povukla se sa javne scene pre oko deset godina, a nedavno se prvi put nakon toliko vremena oglasila i otkrila da planira povratak na javnu scenu, kao i da je razočarana u mnoge kolege.

Iako su domaći mediji pisali da pevačica živi kod svojih roditelja u Koceljevi, jer joj je banka navodno oduzela stan na Novom Beogradu, ona ističe da živi u elitnom delu grada i komšije su joj poznati pevači.

- Stan u kojem sam živela pored beogradske Arene prodala sam još pre pet godina. Kupila sam nekretninu u centru grada i tu se sada krijem od medija. Pisalo se da sam se vratila da živim kod roditelja u Valjevo, ali to nije tačno - kaže Vranićeva i dodaje da su joj prve komšije mnoge kolege sa estrade.

Foto: E-Stock/Kobra

- Srela sam Viki Miljković i fino smo se ispričale. Znam da i Đani ovde ima stan, ali na njega još nisam naletela.

Planira povratak na estradu

- Planiram povratak na estradu, ali nisam ni za kakve pompezne intervjue. Ne prija mi više to. Radim na pesmi, snimila sam je i sada dorađujemo završne detalje. Nisam sigurna kada će izaći, ali biće uskoro. Jelena Trifunović mi je uradila pravi hit, vratiću se u velikom stilu!

Foto: TV Pink Printscreen

"Razočarana sam u kolege i prijatelje"

- Prolazila sam kroz pakao, prijatelji su me zaboravili, a kolege su moj odlazak videle kao jedno radno mesto više na splavu. Svi oni koje sam vukla sa sobom po nastupima u različitim zemljama prestali su da se javljaju, kroz glavu su mi prolazile slike svih onih koji su se sa mnom družili iz interesa, svi cehovi koje sam platila, i to me je mnogo promenilo - rekla je Danijela jednom prilikom.

Autor: pink.rs