AKTUELNO

Nije znao gde se nalazi!

Pevača Milana Topalovića Topalka javnost je upoznala prvi put u takmičenju Zvezde Granda, a on je sada otkrio da je suprugu Vesnu upoznao na nastupu kada je imao samo 19 godina.

- Ja sam je upoznao kada sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, zvao me je da idemo u Nikšić da pevam s njima. U to vreme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pevača su pretukli, a ja sam pristao da idem ako mi plate - rekao je Topalko i nastavio:

- Kada sam je upoznao delovala je prilično zatvoreno za ljude koje prvi put vidi. Naročito prema meni. Sedeli smo zajedno, niti je htela da priča sa mnom, niti da me pogleda, ništa.

Foto: Instagram.com/topalko.top

Pevač otkriva da je morao da pokaže da je "normalan momak" kako bi zadobio njene simpatije i kada je uspeo, naišao je na novu prepreku - momci iz benda s kojim je nastupala nisu bili srećni zbog njene veze.

- Ona nije želela da bend zna, a oni su bili uporni da je svako veče ispraćaju do njene sobe i onda muke. Viđali smo se preko dana neko vreme, a kada smo počeli da se zabavljamo kolegama iz benda nije bilo pravo - ispričao je Topalko.

Momci iz benda su nagovorili Vesnu da raskine sa njim i nisu bili zajedno 6 meseci. Pri sledećem susretu su se dogovorili da rade zajedno i od tada se nisu razdvajali.

- Videla si da nisam lud, da sam normalan, pevam, ti pevaš, ajmo da radimo zajedno, pusti šta ljudi pričao - rekao joj je Topalko u emisiji "Od A do Da", a potom se prisetio i trenutka kada je saznao da će postati otac.

Foto: Instagram.com

Na jednom nastupu je primetio da je Vesna slaba i da jedva peva. Rekao joj je da ide u sobu ako joj nije dobro, a ona mu odgovorila:

- Pa, možda sam trudna! -

- Jesi li trudna ili si možda trudna - , upitao je on, a ona odgovorila "Jesam".

Autor: pink.rs