AKTUELNO

Ove subote „Zvezde Granda“ počele su žestoko. Duel dve talentovane vršnjakinje ostavio je žiri bez teksta, ali ih i „bacio“ na teške muke.

Sedamnaestogodišnja Jovana Stanković iz Beograda večeras je zapevala „Kuda idu ostavljene devojke“ i Brenin hit „Miki, Mićo“. U istom ritmu nastavila je i talentovana Adela Smajlović (18) koja se predstavila Breninim numerama „Poželi sreću drugima“ i „Imam pesmu da vam pevam“.

Foto: TV Pink Printscreen

Sudeći po izrazu lica čuvene osmorke jasno je bilo da su u velikoj dilemi kada su u pitanju glasovi s obzirom da su obe devojke bukvalno pokidale. Ipak, konačan rezultat bio je 4:3 u korist Adele, dok su Jovani podršku pružili Marija, Mili i Đorđe.

Međutim, Saša Popović odlučio je da dodatno zakuva situaciju i iskoristio svoje pravo da izjednači glasove.

-Jovana, jako lepo s obzirom da imaš samo sedamanest godina. Prilično zrelo pevanje. Mada si malo promašila izbor druge pesme. Adela standardno dobra, mada joj još uvek nedostaje mentor- istakla je Ana Bekuta, a sličnog stava bila je i Viki Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

-Adela, ti moraš da se pomeriš iz ovoga jer si u dva prethodna kruga bila ubedljivija i upečatljivija. Sad te je prvi jači protivnik malo poljuljao. Možda bih u nekom momentu dala i Jovani glas. Molim te pazi za sledeći krug, moraš ozbiljnije i jače- posavetovala je Violeta.

Iako se zna da su iz Srebrenika potekli sjajni vokali i neverovatni talenti to je potvrdio je Đorđe David koji je reči hvale imao za obe takmičarke.

- Jovana zdravo, veselo, energično i pozitivno. Što se Adele tiče, malo mi zrelije peva i jako mi se dopada. Obe ste bile sjajne večeras- oduševljena je bila Ceca Ražnatović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jovana ima bolju boju glasa, a Adela kao da je non stop na tezgi, promuklo- rekao je Bosanac, ali je takmičarka objasnila da je bolesna.

-Pa čujem ja da ti je nekako zatvoren taj vokal- konstatovao je Saša Popović, što je Adela i potvrdila.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Stanković nije krila da joj je velika čast što joj je Marija Šerifović dala glas te se sve vreme ponosno smeškala dok je slušala komplimente na svoj račun.

- Moj glas je otišao Jovani jer joj je lepša i prodornija boja glasa, nekako vedra. Kandidatkinja broj dva kaže da je umorna i bolesna, eto…- rekla je Mara, a Saša Popović je dobacio:

-Nije to-to na šta smo navikli od Adele!

Sličnog stava kao Marija bio je i Mili koji je nahvalio Jovanu, a na kako to biva, na samom kraju reč je dobila Snežana Đurišić i čijem timu se nalazi Adela.

Foto: TV Pink Printscreen

-Odličan par! Ipak bih se opredelila za moju Adelu zato što znam da je bolesna i da ovo nije baš njeno veče. Znam šta ona može i verujem u nju- istakla je Sneža, koja je pohvalila talentovanu Jovanu, a potom objasnila da mentori još uvek ne rade sa svojim takmičarima.

Jovana ide u baraž, a ukoliko prođe videće ko će joj biti mentor, objasnio je Saša Popović.

Autor: pink.rs