AKTUELNO

Svađe Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković ovih dana ne prestaju, a nedavno je šokirala sve kada je u "Eliti" priznala emocije prema bivšem dečku Filipu Caru. Sve to u kratkom razgovoru za naš portal prokomentarisao je njen otac Taki Marinković.

On je na samom početku istakao da se ponosi ponašanjem svoje mezimice, koja je, smatra, svojim ulaskom napravila pravi bum.

- Maja je došla kao velika zvezda, pojavila se na imanju. Hvala Pinku što su joj ukazali poverenje, nadam se da će to da opravda. Videli smo svi njen ulazak, toliko su je dozivali, prozivali... A kada se pojavila nastao je muk - prisetio se Taki, koji smatra da je Janjuš i dalje zaljubljen u njegovu ćerku Maju.

Foto: Pink.rs

On je godinama zaljubljen u Maju. Prošli su zajedno nešto i unutra i vani, tako da je on patološki zaljubljen u Maju. Videli smo da je ostavio čak i Aneli, sve zbog Maje, on ne može bez nje!

Foto: TV Pink Printscreen

Ne dopada mu se to što mu ćerka i dalje voli Cara, ali je razume.

Da postoji to dugme, da mogu da joj isključim te emocije... Ipak su oni bili neko vreme zajedno, ali mislim da će to vremenom proći, zatvoren je to prostor. Mislim da malo i tera inat Janjušu, spominje mu često ime, pa ga nervira - rekao je Taki za Pink.rs.

Video: Pink.rs

Autor: pink.rs