AKTUELNO

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u svojoj karijeri ima hitove za sva vremena.

Jedan od hitova je i balada "Kukavica", koju niko od njenih koleginica nije hteo da snimi. Kada je Ceca pomislila da je otpeva, Marina Tucaković ju je od toga odgovarala.

Postojao je među period do moje poslednje ploče "Babaroga" i svih tih pesama koje su se nalazile na albumu. Onda sam ja napravila pauzu od godinu i po dana. Znala sam da želim nešto drugo, zrelije, temeljnije... Prevazišla sam dotadašnji stil pesama. Samo sam jednog dana odlučila da odem do Marine i Fute, priča Ceca i dodaje:

Foto: Pink.rs, E-Stock/Dušan Milenković

Tako je i krenula naša saradnja. I sve te pesme su se našle tada na mom albumu "Šta je to u tvojim venama". Pesma "Kukavica" je stajala pet, šest godina kod Marine i Fute u arhivi kao totalno odbačena. Nudili su je Vesni Zmijanac, Dragani Mirković, Lepoj Breni, mnogim pevačicama... Još tada mi je to Marina rekla. Nismo želeli da gušimo album i Futa se doseti da mi ponude "Kukavicu", a Marina kaže: "Ma ne dolazi u obzir, rekla sam ti da tu pesmu zaboraviš". Insistirala sam da je čujem i kad je Futa krenuo da odsvira prve taktove: "Zagrli me...". Ja sam rekla: "Ovo je fenomalno, snimiću to koliko večeras". Spremio je aranžman, otpevam iz prve i postane hit za sva vremena, istakla je Ceca u jednoj TV emisiji na televiziji "Pink".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs