AKTUELNO

Otvorila dušu, priznala koliki teret na njoj stoji!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs nastavio je razgovor sa Jovanom Tomić Matorom, nakon kratke reklamne pauze.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, kako je izgledao Anitin i tvoj život napolju? Da li je nečega manjkalo, pa je ona to potražila kod Matee? - upitao je Darko.
To se i ja pitam. Kad se Aleksej uspava, nas dve odemo na večeru sa mojim prijateljima, bile na odmoru, zaista smo živele jedan društven život. Ono što je izazivalo svađe je njeno korišćenje telefona, samo smo se zbog toga svađale. Gledamo film, odemo u biosop, ona gleda u telefon. Kad mi je Matea pričala moju svađu sa Anitom, to je bilo ispričano od a do š. To je trajalo dba sata. Odvratno se osećam. Volela bih da nemam emocije prema njoj. Kad bi emocije mogle da nestanu, bilo bi mi draže. Ona gleda da pusti suzu, kako bih se ja osećala loše. Marku je priznala da je želela da me napije za vreme žurke, kako bih popustila i odvela je u krevet - kazala je Matora.
Kako komentarišeš Mateinu izjavu da je Anita žežela da je dovede u tvoj stan, nakon što odeš na put? - upitao je Darko.
Odvratno mi je to. Moram da kažem da mi se i re*e od njene pružene ruke u Šiša baru. Kakvu empatiju Matea ima bre prema meni? Ona je razočarana u Anitu, zato sad sve ovo radi. Nadam se da nikada neću sresti tu osobu nikada. Ne bih bila iskrena kad bih rekla da sam joj zahvalna jer mi je svepriznala, već mi je odvratna - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se osećaš sad kad znaš da su jedna drugoj možda slale gole slike, dok ste vas dve npr. šetale Alekseja? - upitao je Darko.
Ne mogu to da shvatim. Ja se nadam da će sve ovo proći. Odvratna mi je svaka pomisao na to - kazala je Matora.
Marko, Matora je rekla da je nervira jer oseća empatiju prema Aniti. Šta ti kažeš na to? - upitao je Darko.
Matora, što je i normalno, dozvoli da je mocije savladaju. Ne mogu da verujem da Anita radi sve što radi - kazalo je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da Anita oseća nestrpeljivost prema Ša i tebi jer na nekin način čuvate Matoru od svega? - upita je Darko.
Darko, moram da se umešam u ovo. Anita je perfidna. Znaš koliko ona tuguje? Kao ja, kada bi Zvezdan izgubila neku utakmicu - dodao je Ša.
Go*no jedno - dobacila je Anita.
Da sad pričam sve što hoću, a neću zbog Matore. Anita, Bog je veliki i sve vraća. Ja imam porodicu, brata, njegovu devu, moju ženu i dete njeno koje me voli - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

. Tebe je Bog ''počastio'' fino. Sigurno te žena voli - dodala je Anita.
Kao što sam rekao, Bog sve vidi - kazao je Ša.
Anita, izvrešala si mu ženu, ponašala si se kao bolesnica. Ja moram da kažem da je opravdano jer te ne voli. Ispala si prva go*no prema njemu. Zamerila si mu se, ja ne želim da te branim. Nije istina da me neko odvaja od tebe - istakla je Matora.
Videćemo u naredno periodu ko će izaći čisog obraza, a ko svoj neće moći da opere - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako Anita ima problem s tim što Ša i ja mislimo, mislim da bi tek imala problem s Matorinim najbližim ljudima, jer sam siguran da oni sad misle i gore od nas. Koliko god su Dalilu pljuvali zbog svega što je uradila Dejanu, mnogo je veći čovek ispala, jer je sve lepo rekla kako je i bilo - kazao je Đedović.
Moram da kažem samo ovo što mi Anita odbacuje da je mee Bog ''počastio'' jer se sve vraća, aludirala je na spontani moje žene. Opet kažem, Bog sve vidi - kazao je Ša.
Samo imam da kažem, bolje nemati nikog, nego nekog ovakvog kao što je Anita - istakao je Đedović.
Ja moram da zamolim Anitu i Ša samo da se smire - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, rekla si ''vi'', a ne vbi trebalo. Ja sam se isto osećao kao Anita kad sam ženu prevario u ''Zadruzi 4'', ali se nisam ovako ponašao. Foliraš se - kazao je Ša.
Ne možeš ti meni da govoriš neke stvari. Žena tvoja ti je dovoljna kazna - kazala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-klipu. 

Autor: S.Z.