AKTUELNO

Silvija Đogani priznala da više nema želju da sa Lunom izgradi bilo kakav odnos!

Sestre Luna Đogani i Silvija Đogani već neko vreme su na ratnoj nozi iako se, verovali ili ne, nikad nisu upoznale. Razlog međusobne netrpeljivosti do sada je bio tajna, ali otkako se saznalo da se Silvija druži sa Jelenom, ženom Slobe Radanovića, i da su jako bliske, sve je postalo jasno.

Foto: TV Pink Printscreen

Silivija i Jelena se druže, a dobra je i sa Slobom. Jelena je jedno vreme vodila decu u privatni vrtić koji je Silvijino vlasništvo, a onda su počele da se viđaju i privatno posećuju i stvarno se baš vole. Kada je ta to saznala, Luna je umislila da je one ogovaraju i pričaju loše o njoj, pa svaku Silvijinu izjavu u javnosti ona loše protumači. Silvija nikad nije rekla ružnu reč za Lunu i kad su je na promociji njene nove pesme pitali za sestru, Silvija je priznala da se nisu srele i da bi volela da se upoznaju. Luna je nakon toga isprozivala na Instagramu, pa je Silvija nju potkačila. Devojka zaista nema zle namere, ali vidi animozitet koji Luna ima prema njoj. Sloba je Lunu jako povredio,m pa verovatno ne može sestri da oprosti što se viđa sa njim, govori za Svet izvor.

Silvija je nedavno za medije priznala šta misli o Luni i time stavila tačju na priču o njihovom odnosu.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Ja sam milion puta izjavila da se mi ne znamo, da nemamo komunikaciju, ali da nemamo nikakve svađe, niti loše odnose, ali deluje mi da ona želi da započne sukob. Sa Lunom se nisam nikad čula, niti ću se čuti, posle ovofa nećemo imati nikakav odnos. Stizale su mi pretnje od njenih fanova, ne mogu da dođem sebi, čemu sve to? Videla sam u tom njenom obraćanju neku pasivnu agresiju, i dalje ne razumem zašto , poručila je ona tad.

Autor: Pink.rs