AKTUELNO

Pevačica Sara Jo prodefilovala je crvenim tepihom na jednom prestoničkom događaju, a potom se u razgovoru s pripadnicima sedme sile osvrnula na dalje planove u svojoj karijeri.

Na pitanje zašto je nema u poslednje vreme u javnosti u tolikoj meri, Sara je rekla:

- Za sada nema ničeg većeg od albuma koji je izašao u junu, i dalje radimo na tome. Spremamo spotove, neke projekte koji su povezani sa albumom, ali i dalje je fokus na njemu - priznala je pevačica, koja je potom iskreno odgovorila na pitanje zbog čega još uvek nije održala solistički koncert.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Verovatno svako čeka neki svoj pravi trenutak, po nekoj svojoj proceni. Meni se još uvek ne žuri, mislim da je to velika stvar. S obzirom na to da toliko volim performans, kada bude došao trenutak za tako nešto, baš bih volela da bude nešto za pamćenje - objasnila je ona.

Veliku pažnju javnosti privukla je kada se s pesmom "Muškarčina" na nacionalnom izboru takmičila za titulu srpskog predstavnika na Evroviziji. To je prošle godine bila Konstrakta, koja je ostvarila zapaženi uspeh, a sada je Sara otkrila da li se sprema za nacionalni izbor, koji će se održati na proleće sledeće godine.

Foto: Printscreen YouTube/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Za sada nemam tu želju. Pre godinu dana sam se prijavila baš onako spontano, bez preterano razmišljanja. Desila se pesma u koju sam se zaljubila, znala sam tačno kako će izgledati i sam nastup, a sada nisam bila inspirisana za tako nešto. Više bih volela da zadržim fokus na albumu, a nekad, ko zna.

Video: Videi/I.B.

Autor: pink.rs