AKTUELNO

Voditeljka Suzana Mančić i danas je jedna od najlepših žena u Srbiji, a i kada se pojavila na javnoj sceni mnogi su uzdisali za njom.

Pre 11 godina, voditeljka je objavila autobiografiju "Neukrotivo srce" u kojoj je otkrila nepoznate detalje iz njenog života.

- Pošto smo ambasador i ja krili našu vezu od javnosti, svi su mislili da sam ja, u stvari, slobodna. Da sam sama. Udvarači su kidisali. Na turnejama su mi se nabacivale kolege, ali ja nisam volela da imam afere sa kolegama. A nisam se ni ponašala "slobodno". Ali, bio je jedan, naročito popularan pevač, koji je bio i naročito uporan. Obletao je, pa obletao, nije popuštao. Ništa mu nije smetalo, ni to što je oženjen dugo, ni to što uopšte ne prihvatam njegovo udvaranje - pisala je Suzana pa objasnila kako je umalo došlo do nesreće jer ju je špijunirao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jedno veče, na turneji, zadesili smo se u Čapljini. Sa Biljanom Ristić sam delila sobu, kao i obično. A soba je bila na četvrtom spratu, što će reći dosta visoko. Sa francuskim balkonima. Posle koncerta, on krene s navaljivanjem, ovim rečima: "Daj mi malo, molim te!" "E, baš ti ne dam!" "Samo malo, molim te...", ponavlja pevač i ne popušta. Naravno, nas dve smo otišle u sobu. Posle nekih desetak minuta, čujemo neko grebanje po francuskom balkonu. Pevač visi s četvrtog sprata, u gaćama, kao Tarzan i viče: "Puštajte me ili ginem!" Nas dve smo ipak bile jače. Uvukle smo ga u sobu i odmah izbacile kroz vrata. Da li zbog mog odbijanja, ili njegovog karaktera, a pre će biti ovo drugo, kad sam se mnogo godina kasnije slikala za "Plejboj", baš on se našao da morališe i proziva me. Najgrublje i najglasnije od svih - objavila je Suzana koja do dan danas nije otkrila o kom kolegi je reč.

Inače, Suzana Mančić jednom prilikom je otkrila da je bila u vezi sa starijim oženjenim muškarcem. Ona je priznala da je "kriva" jer je čovek čije ime nije želela da otkrije javnosti ostavio svoju suprugu zbog nje.

Autor: Pink.rs