AKTUELNO

Matea Car, svojim suočavanjem sa Jovanom Tomić Matorom, kada joj je predočila sve o prevari i muljaži Anite Stanojlović, njene supruge, njoj iza leđa izazvala je buru reakcija.

Naime, Anita je priznala Matoroj da se sa Mateom dopsivala, kao i da je brisala poruke kako ona ne bi saznala, a tokom sinoćnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem", Anita je deo priznala i istakla da na dan venčanja nije htela da se zavetuje Matoroj na večnu ljubav jer, kako kaže, znala je šta je uradila.

Foto: Privatna arhiva/Ustupljene fotografije

Takođe, Anita je otkrila da je Matea raskinula dugogodišnju vezu sa devojkom kada ju je ona pretukla, te i da se zbog toga žalila Stanojlovićevoj, dok je ona tešila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Mateom, koja je za naš portal iznela svoju stranu priče.

Anita je sinoć tokom suočavanja priznala Matoroj mnoge stvari, između ostalog i to da nije htela da izgovori zavet, jer je znala šta je uradila. Kako to komentarišeš i kako gledaš na sinoćno njihovo suočavanje?

Anita je priznala mnoge stvari, a nijednu nije priznala onako kako je bilo. Nije htela zavet, jer je znala da će kasnije lakše da se razvede, ili šta već. U to ne ulazim. Sinoćnje suočavanje bilo je isključivo Anitin pokušaj da se opere od svega, ali jako neuspešno.

Anita je istakla da si joj ti slala fotografije, a da ona tebi nije. Kako gledaš na to?

- Anita je slala slike meni, i ja sam njoj - jednu kao što je rekla sinoć, a ne više i često, kao što je rekla Darku u Šiša Baru. Ako ju bolje budete slušali, čućete da joj se veze laž na laž.

Foto: Pink.rs

Takođe, Matora smatra da je tipovana od strane Anite, te i da ste joj se ti i Anita u tim instagram lajvovima podsmevale i podrugivale. Kako gledaš na to?

Matora nije tipovana, niti sam ja ikad imala u planu da uzimam ičije novce i da sve ovo dostigne ovakve razmere. Niti sam član ikakve kriminalne organizacije, niti sam ikog tražila novac ili iznuđivala isti. A što se lajvova tiče, za svaki lajv sam dobijala upute od Anite, u kojem sam sudelovala. Anita je od mene tražila da se uključujem, kako bi izgledalo što manje očigledno da se muvamo. Ja ne razumem kako narodu nije jasno, da nisam ja igrala ovu igru, nego sam uputstva igre dobijala od Anite. Za svaki lajv, kaže javi se tamo, da ne posumnja, napisi nešto lepo, pozdravi Matoru. Zar vi mislite da je meni bilo prelepo to raditi?! Nije, ispala sam veće govno nego što zapravo jesam.

Da li znaš nešto o Anitinom odnosu sa majkom i kako komentarišeš izjavu Anitine majke da treba da linčuju Anitu, kao i da nema para i prazan frižider?

- Anitinu majku i njihov odnos neću komentarisati, jer o tome ništa ne znam.

Foto: Pink.rs

Anita je iznela da te je devojka sa kojom si bila sedam godina prebila, te i da te je videla u modricama, ali da te je tešila da ćete se ti i ta izvesna devojka pomiriti. Da li je ovo istina i šta je tu po sredi? Da li je istina da si Aniti, kao što kaže, poslala poruku: "Šta će ti ona takva, kad si ti zgodna?", kao i da li je istina da kada si ti pisala njoj loše stvari o Matoroj, da ju je ona stalno branila?

Bivša me devojka nikad nije pretukla, to je obična laž, hvatanje za slamku spasa, ni to više neću komentarisati. I nikad nisam rekla ništa ružno o Matoroj. To je takođe Anitin pokušaj da se spere. Ja sam dovoljno i rekla i pokazala.

Autor: N. Žugić