AKTUELNO

Bojan Marović progovorio je o estradi i otkrio koliko je taj svet za njega užasan.

Istakao je da se ne kaje zbog oduke koje je doneo na samom početku, da ne želi da bude deo estrade po svaku scenu, ali i priznao da ga je ta odluka koštala mnogo.

- Ja nisam od tih ljudi, radije ću otići da pecam, nego da sedim u Beogradu, ispijam kafe i glumim nekog bitnog tipa. Ako gledamo sa strane para, to je bilo loše, svi menadžeri su bili besni na mene što sam doneo takvu odluku – rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je njegov put zbog ove odluke bio teži nego ostalima, Bojan kaže da sada kada pogleda iza sebe može da kaže da je bio u pravu.

- Vidim da sam bio u pravu, jer niko od tih ljudi koji su tada tvrdili da sam doneo glupu odluku ne postoji više u ovom svetu i na terenu, a ja i dalje postojim i radim. Kako godine prolaze, sve sam angažovaniji, to znači da sam nešto pametno rekao sa tada svojih osamnaest godina i tu priču sam jako teško prenosio. Nisam želeo da budem pacijent i mušterija nekim ispijenim formulama koje su se dokazale kao neistina i budalaština – dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju razgovora pevač priznaje da posao nije ispunio njegova očekivanja i kaže da je biti deo estrade za njega najgora moguća stvar.

- Nije posao ispunio moja očekivanja, najgori mogući posao na svetu je da budete deo estrade. Muzika je prelepa i predivna i može da vas podigne u nebesa, ja kada izađem na koncert tada sam najispunjenija osoba. Imam osećaj da se koncert nikada neće završiti, to je predivan osećaj. Sve van toga je užas, ujutru kada upalite televizor ili otvorite portale vidi se čime se bavimo. Niko neće da kaže kakav je koncert bio, svi se uhvate na neku treću vest, samo da bi provukli koncert – zaključio je Bojan, a video pogledajte u nastavku teksta.

Autor: Pink.rs