AKTUELNO

Ona je jednom prilikom otkrila ko je zadužen za njen stil, da li je neko ko prati modne trendove i šta je ono što joj nikada nije prijalo.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković ove godine slavi 40 godina blistave karijere. Od kako se pojavila na sceni bila je jedna od omiljenih pevačica, a tokom godina postojanja unekla je mnoge inovacije kada je u pitanju folk muzika.

Folk zvezda jednom prilikom otkrila je ko je zadužen za njen stil, da li je neko ko prati modne trendove i šta je ono što joj nikada nije prijalo.

Foto: TV Pink Printscreen

- To sam ja. Nemam stiliste. Oblačim ono što volim i što mislim da mi dobro stoji. Pa nekad i pogrešim, ali ja sam to. Jednom prilikom me je Baja pitao za jednu haljinu čija je, odnosno koji brend. Rekla sam mu da je no nejm. Rekao je da mi fenomenalno stoji, da tako i treba. Nikada nisam želela da slepo pratim trendove, jer onda to ne bih bila ja. Čak i u mladosti - rekla je Dragana i dodala:

- Za mene bi i tada bilo veliko poniženje da me nazovu seks simbolom. Ne kažem da je to loše, već samo da to nisam ja, niti da je to put koji želim da mene obeleži. Ja sam nešto drugo. Zašto je pokojna Marina za mene napisala pesmu Dobra devojka. To je moje obeležje iz tog vremena, a ne seks simbol - izjavila je Dragana.

Autor: Pink.rs