AKTUELNO

Sinoć je pred početak emisije "Pitanja novinara" voditeljka Ana Radulović u studiju ugostila Mateu Car, koja je tom prilikom progovorila o svim prepiskama sa Anitom Stanojlović na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom.

Tom prilikom, Matea je dobila priliku da se suoči sa Matorom u Šiša baru, čijem je razgovoru prisustvovao i Marko Đedović, koji je inače bio kum na istom tom venčanju, a Matea je Matoroj predočila sve ono o čemu je javno i pričala, od svih prepiski koje su imale ona i Anita, intimnih fotki, pa sve do detalja koji su se dogodili na samom venčanju, a za koje niko ne zna, osim onih koji su bili na istom.

Nakon toga, Matora je obavila razgovor sa Anitom, koja u početku nije htela da prizna, te je posle nekog vremena i priznala sve što se dešavalo, što je Tomićevu dovelo do tačke pucanja, te je doživela pomračenje i sve vreme plakala zbog svega što joj se desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je na početku "Zadruge 6" bila u prisnom odnosu i priznala svoje emocije prema Marku Markoviću, a i kako je Matora jednom prilikom u "Eliti" istakla tokom emisije "Pitanja gledalaca" da joj ne bi bilo svejedno da Marković uđe, stupili smo u kontakt sa Markom kako bi saznali kako on gleda na ovu novonastalu situaciju, koja drma Balkan već mesecima unazad.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Kako komentarišeš sinoćnju situaciju između Anite i Matore?!

Da sam nešto preterano iznenađen i nisam baš iskren da budem. Ja kad sam u emisiji "Narod Pita" po završetku "Zadruge 6" prokomentarisao da ne verujem u tu ljubav i posle svega među njima što se dešavalo u "Zadruzi 6" da mi je neshvatljivo to sve, Matora je neki stori okačila da me potkači da se prepire sa mnom, što mi nije bilo ni na kraj pameti. Opet kažem nisam iznenađen time, jer sve što je bilo prošle godine u Zadruzi, nije mi jasno kako je Matora mogla da joj veruje. Iskreno, ja joj ne bih verovao da golim dup**om sedne na usijanu ringlu. Pritom se kune u dete i laže, fascinantno je koliko je spremna da ide daleko. Mogu ja biti sa nekim u korektnom ili manje korektnom odnosu, ali mi je žao svakoga ko je izigran na bilo koji način.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva, Pink.rs, Pixabay.com

Takođe, nakon što se razotkrilo da šta je Anita slala Matei na dan venčanja, što je i priznala, kakvo mišljenje imaš o Aniti sada?!

O Aniti imam mišljenje kao i od početka "Zadruge 6", kad se poteglo pitanje za neke prepiske koje je ona dala novinarima još pred ulazak tada. Spremna na sve zarad lične koristi, preko leševa bi gazila samo da njoj bude bolje. Matoru je gledala samo zbog novca, jer je poznato kako Matora titra njenim ribama, putovanja i plaćanja svega živoga i još se ova dohvatila Beograda. Saamo interes.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: N. Žugić