AKTUELNO

Šok!

Voditeljka Ana Radulović ugostila je u studiju Mateu Car, koja je nedeljama u žiži interesovanja, zbog prepiski koje su ispilvale, a tiču se dopisivanje nje i Anite Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li imaš nameru da rasturiš brak nečiji brak? - upitala je voditeljka.
Ne, nikada mi nije bila namera da rasturim blo čiji brak - kazala je Matea.
Dosta se pričalo o Anitinim i tvojim prepiskama. Da li si se ti ikada čula sa Matorom? - upitala je voditeljka.
Ja sam podržala LGBT par, odnosno i njih dve, jer sam i sama pripadnik. Kad su snimale lajv, ja sam ostavila komentar podrške, a Anita je rekla:''Matora, pozdravila te je Matea''. Posle toga mi se Anita javila i opet mi se zahvalila na podršci. To je bilo pre njihove svadbe, a ja sam tad žvela sa tadašnjom devojkom, ali nismo bile zajedno. Ovo govorim, samo zbog svog obraza, da ne bude da sam i ja švrljala sa strane. Posle te poruke, kreću one koje su malo drugačijeg sadržaja. Ona je slala neke smajliće koji se oblizuju. Ona ne može da pobegne od toga. Ona mi je slala eksplicitne fotografije, ali neću da ih izbacujujem, jer je majka maloletnog deteta. Samo ću da kažem da znam kako im kupatilo izgleda - kazala je Matea.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' to razlog zbog čega je Anita sinoć ćutala tokom Matorinog izlaganja, prilikomčega te je pljuvala i govorila da veruje Aniti? - upitala je voditeljka.
Jeste. Svi znamo kako se Anita ponašala ranije, odnosno u ''Zadruzi 6''. Ja sve poruke u svom telefonu imam - kazala je Matea.
Da li je Anita pokušala da razgovara s tobom pre svadbe? - upitala je novinarka.
Nas dve smo se čule, ali se nismo videle. Bilo je govora o tome da se vidimo u stanu u kom živi s Matorom, kad Matora ode u Japan. Ja sam rekla da ne želim da se vidim sa njom u tom stanu. Ja sam želela da se vidim sa njom, ali ne u tom stanu - kazala je Matea.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.