AKTUELNO

Svaka čast!

Brojne su pevačice koje se bore za titulu kraljice bakšiša, a iako se nagađa o ciframa sada je progovorila Rada Manojlović o najvećem bakšišu.

Naime, ona je pevala na jednoj svadbi u Tutinu sa koje je navodno otišla bogatija čak za 20.000 evra. Rada se pojavila po želji mladenaca, pevala sat vremena i za to vreme zgrnula ozbiljnu sumu novca.

To je bilo jedno prelepo veselje, ali vam neću reći koliko sam novca zaradila. Neka to ostane tajna. Tačno je da je bilo dosta bakšiša, ali je mnogo bitnije da su se i mladenci i svatovi odlično proveli. Bilo je ludo i nezaboravno – Zisprićala je svojevremeno koja je otkrila nešto više i o mladencima iz Tutina:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Domaćini su bili divni. Oni žive u Nemačkoj, a veselje su pravili u Tutinu jer su odatle rodom. To je bila jedna prava bošnjačka svadba, sa dosta interesantnih običaja. Veoma sam zahvalna mladencima Almi i Denisu Kahroviću što su baš mene izabrali da im uveličam najlepši dan u životu. Oni su divni mladi ljudi i baš se vidi da se mnogo vole.

Pevačica je nastup u Tutinu počela pesmom „Ja nemam drugi dom“ Lepe Brene, koja je izabrana za svadbeni ples. Posle toga je izvela svoja tri hita „Svadba“, „Marakana“ i „Biseri i svila“. Ubedljivo najveći bakšiš uzela je za pesmu „Evropa“ Stoje Novaković. Dok je pevala taj hit, oko nje su pljuštale novčanice od 200 i 500 evra.

Manojlovićeva je dobila i dosta para dok je izvodila numere „Za nas kasno je“ Aleksandre Prijović i „Mutivoda“ Sanje Đorđević. Kada je otpevala ovih sedam pesama, Rada se punih džepova oprostila od mladenaca i svatova i krenula za Beograd.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs