AKTUELNO

Majka učesnice 'Elite' Teodore Delić, Slavica, progovorila je o Teodorinom odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom!

Prethodne večeri došlo je do sukoba između Teodore i Bebice sa Slađom Lazić Bošković zbog Teodorinih osećanja prema Bebici, za koje Slađa smatra da nisu prava.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Teodorinom majkom Slavicom koja nam je otkrila kako gleda na sukob njene ćerke i Slađe.

One su se družile i u spoljašnjem svetu ali više su bile kao poznanice, nisu toliko vremena provodile zajedno. Ponekad su izlazile u grad ali nisu bile toliko prisne tako da Slađa ne poznaje toliko dovoljno Teodoru - rekla je Slavica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako gledate na to što Zola konstantno baca rovce kako bi posvađao Bebicu i Teodoru?

Ja ne znam šta je njemu, baš se sekiram zbog toga, Teodora je stvarno zaljubljena u Nenada, ne bi nikada pogledala drugog dečka, zbog toga je Zola ljubomoran. Vidim da se i Nenad malo buni ipak mu nije svejedno, tek su dva meseca zajedno , sve je to toliko sveže ali nadam se da niko neće moći da poljulja njihovu ljubav - direktna je bila Slavica koja nam je nakon toga otkrila da li bi volela da joj Bebica bude zet:
Naravno da podržavam, Nenad je dobar čovek, pažljiv i ona zna da ceni to. Ako izdrže sav pritisak javnosti i to što hoće da ih posvađaju, mislim da će njhova veza uspeti, a ja bih iskreno volela. Nenad je fin čovek, vidim da je ona zaljubljena u njega tako da ja nemam ništa protiv da mi bude zet - zaključila je Slavica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Jelena Simonović, Pink.rs

Autor: N.Š.