AKTUELNO

Ne štede reči!

Voditelj Darko Tanasijević naredno pitanje pročitao je Aneli Ahmić.

Razlika između tebe i Stanije je ta što je tvoj bivši odneo njoj lovu i sad šeta belu mašinu, a ti si za dete morala da kukaš - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Morala sam da kukam i da tražim...Naravno da je neshvatljivo. Ja ovde od samog početka govorim kakav je to čovek i na šta je sve spreman. Uverena sam da nijednom nije pozvao moju majku da pita za dete, a kamoli poslao novac za to dete. Taj čovek uopšte nije znao da idem ovde, ali je on meni pre nego što me je video da sam ušla, deset dana pre početka rekao da mi više neće dati ni centa i zakleo se u to. Ja ovde uporno pokušavam da objasnim kakav je to tip čoveka. Pružila mu se prilika sa Stanijom, a on je spreman da mu dete bude gladno i bez odeće. Ja sam htela da i taj sin živi sa nama, on je pričao: "Ja ne mogu tek tako, mali ima već deset godina", rekao mi je da je dete sa majkom, pa kao da je udomljeno, pa posle opet da je sa majkom...Sećam se jedne scene, napravio je tužnu facu, ja ga pitam: "O čemu razmišljaš?", on je rekao: "Razmišljam da li mali ima jaknu", on je meni tada slao slike i ja sam ga molila da ide da traži dete. Slao mi je slike nekog deteta kao da ga je pronašao, pa me je pitao: "Da li si srećna?". Čudno mi je da Nora ima brata i da nikada neće upoznati to dete - rekla je Aneli.
Je l' ti je poražavajuća činjenica vezana za Staniju i te luskuzne automobile, a ovde je zbog tvojih 1.500 evra biloe svega - pitao je Darko.
Pa da. Najčudnije je što je gospođa pričala da mi ga želi vratiti, a sada objavljuje slike belih automobila i to. On je na sve spreman da bi se nekome dokazao. To je on - rekla je Ahmićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svega ovoga, možemo da pomislimo i da mu je Stanija zabranila da daje novac za dete. Očigledno vidimo da su zajedno, ovo je teška foliraža za javnost, da ona kao ne može da utiče na njega za te objave da se svađa sa ženama po društvenim mrežama. Zašto ne bi pomislili tako?! Šta nju briga što dete nema da jede?! Ja se slažem sa Stanijom da je njoj Aneli upropastila život njoj nakon ulaska, jer joj je produžila je**e sa onom nakazom. Cela javnost može da vidi onoga ko je ro*a. S obzirom na to da ona prodaje priče u koje zaista niko ne veruje, treba biti težak degenerik da poveruje u te priče - rekao je Đedović.
Jasno je da ga ona nagovara da piše statuse, jer koja bi normalna žena dopustila da on to priča...Napisao je za mene da sam prava majka i da ga ku**e ne zanimaju - rekla je Aneli.
Apsolutno pravo imamo da pomislimo da Stanija ne da detetu da jede! Treba da mu kaže da je uslov za ljubav uplatnica detetu da jede, pi**a ti materina bolesna! Ako je on toliko zaljubljen, onda ga ona mora tom ljubavlju treba naterati da bude dobar čovek. Što se tiče kola, nadam se da im paštete nisu dale reklamu, jer verujem da je na svim goveđim gulašima i paštetama - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija i on se takmiče sa Aneli, kupuje ona vreme dok je ona ovde jer je sigurna da će on po Anelinom izlasku nju kontaktirati. Koliko je poznato, on je opterećen poznatim devojkama. Darko, ja retko koga fasciniram, ja fasciniram posebne tipove ljudi. Ja joj želim sreću da zadrži neki automobil za sebe, mislim da je sve ovo medijska pompa i da tu ljubavi nema. Ona ne zna, te zna, te su zajedno, te nisu. Ja imam utisak, kako vreme odmiče, da ona sve ovo radi u inat Marku Markoviću. Znam neke priče koje mi je Marko pričao, mislim da tera inat Marku. Nije Marko nikada vređao Staniju preda mnom, ja ne bih dozvolila da vređa ženu sa kojom je nekada bio - rekla je Žana.
Koje je tvoje mišljenje o Staniji?! Kakva je to osoba - pitao je Darko.
Ona je jedna posesivna devojka koja želi da ograniči partnera u vidu kretanja i svega toga. S obzirom da je izjavila da je Marko Marković zaradio nulu dok su oni bili zajedno, pa gda je onda ta ljubav?! Sa Asminom ili Markom?! Markova i Asminova fizionomija ne može da se poredi u životu - rekla je Omnia.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno da momak pravi pare, nekako, ali ih pravi. Da li vara ili pošteno zarađuje, nešto se vrti. Šta se vrti?! Mi to ne možemo da znamo. Pravi šmeker ne ide po društvenim mrežama i da piše o ženi, pritom nije ona njega prevarila, nego on nju, mene bi bio blam! Ja sam i njoj (Aneli) rekao da ne treba da pljuje svog bivšeg muža jer je otac njenog deteta, nek ga gaze drugi, ali ono što on radi, to mi nije mangupski. Šta pričam ja o Staniji, ona nema grama mozga
Ne znaš da li mu je dete gladno, a piše ti da te voli - ubacio se Đedović.
Da li misliš da si srećan pored nekoga u nekim kolima, a nisi pored svog deteta?! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.