AKTUELNO

Lazar Čolić Zola prošlog petka uselio se na velelepno imanje u Šimanovcima, te je tom prilikom svojim ulaskom totalno poremetio sve i pomrsio mnoge konce.

Učesnici "Elite" su ga često dozivali, između ostalog i njegova bivša devojka Miljana Kulić, koja je u prethodnihi par dana ulazila u ratove sa njim, kao i sa još jednim bivšim dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da dešavanja u "Eliti" redovno intrigiraju javnost, stupili smo u kontakt sa pevačicom i bivšom zadrugarkom Sandrom Rešić, koja je iznela svoj oštri sud za naš portal.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Kako gledaš na Miljanin odnos sa Zolom od kako je ušao u "Elitu"?!

- Pa Miljana je toliko pogubljena, da ne zna dal pre da plače za Bebicom navodno, a svi znamo da plače za Zolom, dal da se svađa, spušta lopte od Đedovića do Matore, tako da mozak joj je kasa trenutno, ja da to kažem, što je i očekivano.

Miljana je čak i pustila suzu zbog Bebicinih uvreda, kako gledaš na to?!

- Ne nije, isključivo plače zbog Zole i ko misli drugačije ozbiljno ne poznaje ni Miljanu ni njene odnose.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, kako gledaš na odnos Milice i Terze, kao i navode da je bila na afteru sa Borom Santanom, Deniz Dejm i Filipom Đukićem?

- Iskreno ta devojka, bila mi je nekako ne znam, izdvojila mi se kao novi učesnik, bez dlake na jeziku, iskrena, imala je potencijal, ali sada već ovo prelazi ne u neukus, nego u prostakluk i samo joj fali rečenica "ku*va sam, pa šta?!". Zbog riba poput nje, više nam ništa nije zanimljivo, više momcima ništa nije zanimljivo, ništa više nije tabu, prosto ne znam, apokalipsa bajo. Terza se trudi ali džaba ćero, ne može to Bog oprat'.

Foto: pink.rs/Jelena Simonović

Kako gledaš na to što Bojana i dalje stoji pri stavu da je Anita koketirala sa njom?!

- Iskreno, čisto sumnjam, ali opet Bojana se nije pokazala kao lažov, ne znam posle svega ovoga što je napolju i što će se tek desiti, više ne verujem sebi, a kamoli...

Kako gledaš na svađu Kačavende i Bojane koja je, može se reći, eskalirala u ponedeljak zbog Bojaninog ponašanja tokom podele budžeta?

- Pa to se i očekuje, ne podnose se od prvog dana, nije ovo ni prva ni poslednja eskalacija, samo da ne dođe do fizičkog kontakta, sve drugo je očekivano.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Žugić