AKTUELNO

Izgled Nataše Bekvalac oduvek se komentarisao, ali čak i kad prizna da je nabacila koji kilogram uvek je važila za neverovatnu lepoticu.

Poslednje dve godine Nataša je dovela svoju liniju do perfekcije – iako priznaje da genetika igra veliku ulogu u njenom izgledu, Nata priznaje da disciplinovan odnos prema hrani odgovoran za njen izgled nakon 40. godine.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- U mojim godinama više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan – znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim - rekla je za jednu televiziju.

Kada je iz jelovnika izbacila peciva, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove smršala je 10 kilograma za mesec dana.

Voće je jela samo nedeljom, a dozvoljena joj je svaka vrsta mesa, samo da nije preterano masno.

Foto: Pixabay.com

Nataša se nije odrekla jaja i mlečnih proizvoda, ali je priznala da nije jela mnogo kačkavalja ili feta sira.

Sveže povrće je jela u neograničenim količinama, a omiljeni su joj kupus, zelena salata, luk, paradajz i karfiol, brokoli...

Najviše unosi i orašaste plodove, a uz to pije i dve i po litre vode dnevno.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Raspored konzumiranja namirnica takođe je bio presudan za njenu savršenu liniju. Šest dana se striktno drži namirnica koje su joj propisane, a onda nedeljom pojede pirinač, krompir ili testeninu. Jedina namirnica koje se potpuno odrekla su slatkiši, a velike rezultate dali su i redovni treninzi.

Autor: N. Ž.