AKTUELNO

Iako gotovo svi znaju da je njena najveća ljubav bio političar Milutin Mrkonjić, malo ko zna da je Ana Bekuta bila u ljubavi sa kolegom.

Kada je reč o njenom emotivnom životu, svi znaju da je njena najveća ljubav bio pokojni političar Milutin Mrkonjić, a malo ko zna da je Ana Bekuta je mnogo ranije bila u vanbračnoj zajednici sa šabačkim muzičarem, bubnjarom Predragom Vidovićem Prejom.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da su se upoznali kada je on početkom osamdesetih raspisao konkurs za pevačicu i kada je pored brojnih angažmana koje je imao shvatio da više novca može da zaradi od narodne muzike. Na konkurs se javila tada anonimna devojka, Nada Polić, a zbog naziva Prejinog benda "Anabe" nastalo je njeno umetničko ime - Ana Bekuta.

Muzički su sjajno sarađivali, a pored toga Ana i Preja uplovili su i u romansu i deset godina živeli u nevenčanoj zajednici.

Kako on izgleda, pogledajte klikom OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je tada počela ozbiljno da se bavi muzikom, međutim, početkom devedesetih godina na jednoj od svojih turneja, Ana Bekuta zbližila sa klavijaturistom iz benda, Slobodanom Smakićem i raskinula sa Prejom.

Autor: N. Ž.