AKTUELNO

Prema pisanju domaćih medija, kod Lazića u Brestaču ponovo je došlo do opšteg haosa i velike svađe u porodici popularnog pevača!

Kako piše Kurir, Darko Lazić je imao žustru raspravu sa ukućanima među kojima je bila njegova žena Katarina, majka Branka i baka Milka. Kako kaže izvor, pevač je bio besan, ljut i govorio kako je od smrti njegovog oca Milana ceo teret na njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pre nekoliko dana sam hteo da svratim do Darka. Prišao sam kući, ali unutra se čula cika, vika i dreka. Darko je govorio da je sve na njegovim leđima otkad nema oca. Nisam želeo da smetam, pa sam se okrenio i otišao. Ipak, porodica je to. Svi mi imamo neke muke i teške trenutke. Darko je mnogo dobar dečko, on pomaže majci, baki, ma svima u selu pomaže. Nisam hteo da im stajem na muku. To su ipak opipive stvari. Bilo mi je neprijatno da ulazim kada sam čuo takvu scenu - priča meštanin. Prema njegovim rečima bilo je reči i o partneru njegove majke Draganu Paunoviću.

Foto: Pink.rs

- Spomenuli su i tog čoveka, ali nisam lepo sve čuo. Mislim da Darko nema ništa protiv što je njegova majka srećna u vezi sa tim čovekom. On je bio na svadbi i lepo se slaže sa Darkom i porodicom. Mislim da je nešto drugo po sredi, ali ne želim da se petljam. Dovoljno sam vam rekao. Mada u svakoj porodici kod nas u selu možete da čujete viku, ništa to nije neobično, možda to što je Lazić poznat, pa je interesantnije, ali u principu to se često dešava. I Katarina se drala, bogami ima jak glas i žestoka je kad je napeto - kaže on. Inače, i sam Lazić je u izjavama govorio kako u njegovom domu ume da bude žestoko kada se raspravljaju oko bitnim stvarima, ali da se strasti brzo smire i sve bude u najboljem redu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs