AKTUELNO

Još uvek je u šoku!

Pre početka koncerta koji je sinoć trebalo da održi popularna makedonska pevačica Kaliopi, umrla je žena koja je sa ćerkom trebala da prisustvuje ovom događaju.

Nesrećnoj ženi rađena je reanimacija, ali nažalost, nije joj bilo pomoći! Koncert je istog trenutka otkazan, a uskoro će uz dogovor pevačice i organizatora, biti objavljen novi datum održavanja!

Foto: TV Pink Printscreen

Kaliopi se kratko oglasila na Instagramu povodom ovog slučaja, napisavši da je sinoć bio ''najtužniji dan u njenom u njenoj karijeri''!

Prvu zvaničnu izjavu, nakon ovog nemilog dogažaja, Kaliopi je dala za emisiji ''Premijera Vikend specijal'' u telefonskom uključenju!

Ja se javljem u ime svih nas koji smo sinoć doživeli sve ono što smo doživeli. Ovo je najtužniji trenutak u mojoj karijeri, zaista. Još uvek sam u šoku! Koncert još i nije počeo...imali smo prepunu dvoranu...i onda se to desilo! Kada sam saznala od organizatora, odmah sma sišla dole da vidim šta se dešava. U tim trenucima, u toj tišini, kao da smo se svi molili da se dogodi neko čudo. Ali se ono nije dogodino, nažalost! Jedan život je vredniji od stotinu koncerata... složili smo se da se on mora odložiti, a novi tremin će svakako biti objavljen naknadno, rekla je ona pa objasnila da li je poznavala preminulu:

Foto: TV Pink Printscreen

Porodica dolazi iz Novog Sada... tu je bila i njena ćerka. Sačekali smo i supruga i sina koji su došli naknadno! Nije tačno da su iz Makedonije kao što se pisalo. Neki su, takođe pisali da samo bila u policiji, ali nisam... oni su svakako po pozivu morali da budu tamo, dodala je ona.

Foto: Pink.rs, Tanjug/Vladimir Sporčić,

Ona je majka jednog velikog mog fana! Ono što je najbitnije kad sam sišla nisma znala o kome se radi... koncert bi svakako bio otkazan bez obzira da li ja poznajem ili ne poznajem osobu. Ona je, kao i svi na tom koncertu, sela i čekala sa radošću koncert. Mogu smao da kažem da mi je jako žao i da se nadam da se ovo više nikada neće desiti. Jako sam ponosna na naš narod, koji je bio ujedinjen u toj boli... sala je bila ispunjena i ispranjena u istom momentu, zaključila je Kaliopi!

Autor: Pink.rs