AKTUELNO

Poznati folk pevač Dragan Kojić Keba u braku je koji traje preko 35 godina sa svojom suprugom Oljom.

Keba i Olja imaju dvoje dece, Natašu i Igora, a to da uspeju da odole turbulencijama u braku, govori i činjenica da uživaju u ljubavi te i da iako su se mnoge estradne ličnosti u prethodnom periodu razvele, oni nisu.

Foto: DEJAN MILIĆEVIĆ

Keba i njegova supruga kriju svoj privatni život kao zmija noge, a ono što je poznato javnosti jeste da svoju ljubav kriju iza zidina luksuzne kuće na Bežanijskoj kosi, čija je vrata otvorio.

Naime, mnogi za njegovu kuću i dvorište kažu da je "pravi raj na zemlji", te tako bi mnogi čak i poželeli da žive baš u bajci koju je Keba napravio za sebe i svoju porodicu. Da je reč o pravoj oazi i miru, govore i same fotografije, a Olja je bila ta koja je zaslužena za dekoraciju. Takođe, ono što je poznato jeste da Kebina supruga uživa u kućnim poslovima i ne stidi se da kaže za sebe da je domaćica.

Iako su, zbog posla kojim se bavi Keba, kao i kroz sva dešavanja kroz koja su prošli kada je reč o razvodu koji se dogodio 2021.godine između Igora Kojića i Severine, kao i kroz sve komentare koji su se nizali kada je reč o Igorovom pomirenju sa Milanom Popovićem, Severninim bivšim, ovaj bračni par uspeo je da sačuva svoj mir i da i dalje radi, ali i uživa u ovom bajkovitom i skromnom domu.

Foto: DEJAN MILIĆEVIĆ

Autor: N. Žugić