AKTUELNO

I dalje je muče priče koje kruže o njenoj ćerki.

Gordana Džehverović je otkrila svim zadrugarima da je pravi razlog njenog ulaska u Zadrugu da dokaže da je sve ono što je Miljan Vračević rekao i osudio njenu ćerku Teodoru Džehverović zapravo čista laž.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, Miljan je prozivao Teodoru da je ona kriva za raspad grupe u kojoj je bila, da joj je dečko plaćao spotove, a za sve što je rekao se pravdao da je čuo od Mace Diskrecije.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su sedele u spavaćoj sobi, Goca se požalila Sari Reljić kako je njena ćerka upletena u priču sa biznismenom Ćazimom Osmanijem i da kruže priče koje su neistinite.

Teodorina priča se ne završava za tri dana. Otkako je ušla, krenulo je sa Ćazimom i završiće se sa Ćazimom. Uhvatili se za nešto što nije tačno, a da je tačno da je bila i ja bih rekla jeste bila je i šta ćeš. Svako odgovara za svoje postupke, ja tako u životu imam devizu. Ali nešto što nije istina i prožima se tu... Rekla Maca. Koja Maca, zar je ona merodavna? Onda ćeš kad izađeš napolje da vidimo šta je istina, šta nije - pričala je Gordana Sari.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Maca OPLELA po Teodori i Anđelu: ONA ĆE IĆI PO JAHTAMA, ON ĆE BITI NJEN PEKINEZER! (VIDEO)

Detaljnije o ovome pogledajte u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'