AKTUELNO

Vodili ozbiljan razgovor.

Kako je u toku prethodne noći zakonita supruga Slobe Radanovića, Kristina Kockar saznala za još jednu njegovu prevaru, briznula je u plač. Mnogo ju je povredilo što ju je suprug na takav način varao, pa je između njih izbila žestoka svađa.

Foto: TvPink Printscreen

Sve ovo je naravno Sloba objasnio svojoj devojci Luni Đogani kako bi izbegao svađu, pa se osamio sa njom i ispričao joj pojedine detalje njihovog braka i zašto je tako nešto uradio Kiji.

Kada sam se ja tako osećao nije bilo kamera da zabeleže, još gore kad je ona 6000 kilometara daleko od mene pa mi telefonom kaže neke gluposti i ja tako pet dana zabodem se u stan i razmišljam gde je. Debil bre, ja nisam želeo da me vide u društvu žena, sklanjao se, radio. U životu ništa nisam napravio, dopisivao se jesam ali ništa više od toga - pravdao se Sloba svojoj devojci.

Foto: Printscreen Youtube

To što se ona zaplakala nije zbog večeras, to se njoj skupilo, vidim to po njoj. Plače joj se, ona je besna što vas dvoje nemate dobar odnos, što ne pričate, što se ne družite, nju to boli - primetila je Luna.
Ja ne mogu ljudima da objasnim da smo mi imali super odnos, ali kao prijatelji, bili smo do jaja sve. U poslednje tri godine nismo porazgovarali kao momak i devojka, nismo se ni poljubili kako treba - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Zbog celokupne situacije koja se dešava između supružnika Luna se oseća, kako je rekla, kao "ružno pače", da ne zna kako da postupi u pojedinim situacijama, ali je i dalje uz svog dečka.

Pročitajte još: Mama ODUŠEVLJENA POTENCIJALNIM ZETOM! Svi je PORODIČNO PODRŽAVAMO bez obzira što su njegovi roditelji protiv toga! (VIDEO)

Njihov razgovor možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'