AKTUELNO

Grcala u suzama dok je pričala.

Kristina Kockar je u toku prethodne prethodne noći zahvaljujući predstavnicima novinarske profesije saznala za još jednu tajnu prepisku između njenog supruga Slobe Radanovića i izvesne Slađe dok su njih dvoje bili u braku.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon rasprave sa pevačem, Kija je provela izvesno vreme u pabu, gde ju je tešila Ana Korać, kojoj se izjadala kako se oseća zbog prevare Radanovića.

Da li je moguće da nekoga neko toliko mrzi da može to da učini posle 7 dana rijaliija. Ja sam mislila da je to nešto neverovatno, da mora da se zaljubio. Očigledno je da je tu postojalo milion devojaka i onda sva priča pada u vodu. Kakva bre ljubav, on je gad, ko krpelj, koristi. Ako mu se nije svidelo, trebao je da bude fer, on je loš čovek, ako mu nije bilo dobro, što nije otišao... Niko ga nije držao, niko. Mene sada krivi za sve što je uradio. Zato što je on mutav, ćuti, dobrica je. Ne, ovo je njegovo pravo lice. Ako ja umem da odgovorim ne znači da sam ja loša, nego ja znam kažem, ako znam da branim sebe, ne znači da sam ekstra. On je definitivno najlošiji čovek koga sam ja upoznala, ne možeš da učiniš tako nešto, tako neko zlo nekome kao što je on meni. Šta god da sam uradila, nisam ništa, on meni nema šta da kaže - pričala je plačljivim glasom Kija

Foto: Printscreen Youtube

Slobina supruga nije mogla da zaustavi svoje suze i svakoga trenutka se preispitivala gde je pogrešila. Najteže joj je palo što je sve saznala na ovakav način i istakla da je prema njoj ispao veliki nečovek.

Svaki peti dan se probudim i pitam jel ja sanjam ovo sve. Danas sam pomislila i setila prvog susreta i razmišljam da sam znala da će mi se ovo desiti verovatno sve bih učinila ponovo do neke granice. Očigledno je takva sudbina bila. Majke mi nisam pomišljala da će mi se nešto ovako desiti u životu, pogotovo ne od njega, da će mi tako nešto prirediti - bila je u neverici Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Gordana OTKRILA RAZLOG svog ulaska u rijaliti: Zbog tebe sam ovde, da mi kažeš KO JE SVE JE*AO Teodoru! (VIDEO)

Kako je sve ovde izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'