AKTUELNO

Ovakvo ponašanje više neće biti tolerisano...

Mentor Proka je danas posetio zadrugare i sa Nenom Petrović, koja je novi vođa, obišao celo imanje i dao joj zadatke koji moraju biti obavljeni. Ona je odmah organizovala sastanak, ali je ubrzo nastao pravi haos, gde su zadrugari pevali i skakali po stolu. Zbog toga je Veliki šef poslao pismo.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, on je veoma oštro iskritikovao zadrugare zbog njihovog ponašanja i nepoštovanja:

Zadrugari, rekli bismo da neki od vas imaju viška energije i snage i drago nam je da ste raspoloženi, ali je neophodno da to usmerite na prave stvari. Sada će Nena sve koji su pevali rasporediti na poslove brige o životinjama. Neophodno je da se brinete o njima, pa je potrebno da to čine osobe koje imaju energiju. Kako ima đubreta na sve strane, pametnije vam je da taj višak energije utrošite na čišćenje. Pitamo se da li možete zamisli kako izgleda sastanak kada umesto dogovora vidite histerično pevanje. I gledaoci i Veliki šef je zgrožen kako odrasli ljudi ponekad izgledaju kao razularena banda. Neno, sada ćeš za većinu poslova postaviti zadrugare koji imaju višak energije, a posebno za poslove vezane za životinje - pisalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Divna IZGUBILA ŽIVCE, pa se IZVIKALA na Boru: NEMOJ DA POMINJEŠ MOJE DETE! (VIDEO)

Naravno, oni su se pobunili, a kada je Nena počela da raspoređuje ko će šta raditi došlo je do rasprave između Baneta Čolaka i nje, koga je ona nazvala "mutavom plovkom". Kako je ceo sastanak prošao pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Sastanak

'