AKTUELNO

Emotivno porodično jutro na RED TVu.

Milica Kemez i Bora Santana ovog jutra u emisiji „Ne gledam ti ja to“ Na RED TVu ugostili su porodicu Vuletić – Jelenu i Mladena sa prelepim ćerkicama Milom i Mionom.

Milica je pripremila doručak za omiljenu RED TV porodicu, a Jelena je imala šlagvort da se pohvali kako se u zajednici sa Mladenom izveštila u kuhinji.

Voditeljka koju željno iščekujemo da se vrati sa porodiljskog i njen partner bili su veoma raspoloženi da podele sa gledaocima emisije „Ne gledam ti ja to“ delić svoje intime.

„Ne postoji lepša uloga u životu. Najemotivniji momenat u odgajanju dece jeste kada majka doji svoje dete. Mnoge žene beže od toga, ali verujem da je najlepši osećaj na svetu kada iz tvog tela se tvoje dete hrani. Kada sam prvi put dojila Milu – suze su mi krenule. Uživam u ulozi majke i mislim da se to vidi na meni. Mladen je predivan otac. Nekada da sam imala viziju kakav moj suprug treba da bude – a Mladen je i više od toga. Veoma je posvećen deci, a to veoma znači. “ – rekla je Jelena.

Foto: Printscreen

Onda je Jelena otkrila ko je Milin omiljeni lik sa velikih ekrana.

„Mila obožava da gleda na televiziji našeg predsednika i to datira odavno. Opčini je njegov glas i to što je predsednik u krupnom kadru i onda ga netremice sluša. “ – podelila je Jelena.
„Ne postoji tenzija kada me deca probude u pola noći. Mene moja žena ne nervira, a kamo li deca“ – objasnio je Mladen njihovu porodičnu dinamiku.
„Mnogo mi znači što Mladen nije tenzičan. On nikada ne unosi ikakvu tenziju u naš dom.“ – nadovezala se Jelena.

Mladen se setio sjajnog biznisa, otkrio je kada bi ćerkama dozvolio da imaju Instagram, a Jelena je sa gledaocima podelila kojim zanimanjem bi volela da se njene devojčice bave. Svakako jedno prelepo jutro sa Jecom, Mladenom i decom. Za slučaj da ste propustili ovo emotivno RED TV jutro, tu je RED TV Youtube gde možete da pogledate celu emisiju „Ne gledam ti ja to“.

Autor: SP