AKTUELNO

Nije mogla da opravda njen postupak.

Kako je Sanja Stanković bila 24 časa bila vezana konopcem za nogu sa Banetom Čolakom u zadatku koji je dodelio Veliki šef, naišla je na osude od svih zadrugara, zato što je tim postupkom pokazala veliko nepoštovanje prema svojoj cimerki Jovani Tomić Matoroj sa kojom je u veoma prisnom odnosu.

Foto: RTV Pink

Ono što je dodatno doprinelo ovoj tenziji jeste što se Banetu na samom početku rijalitija sviđala Sanja. Matora je sebe pravdala da je odbila da bude par sa Lunom Đogani kako ne bi bila prozivana, a po svemu sudeći plavuša nije tako razmišljala. Zbog toga je Saška Karan rešila da joj očita lekciju.

Foto: Printscreen Youtube

Ovde ti ispadaš tako bezosećajna, ja to tako posmatram. Ništa nemam sada lično - rekla joj je Saška.
Ona je mogla da bude 24 časa sa nama i da spava u izolaciji, sve vreme je mogla da bleji sa nama. Šta je u tome loše? - upitala je Sanja.

Foto: Printscreen Youtube

Zato što si znala da će to nju povrediti. Umesto da si rekla je*em ti zadatak, koliko nas ga je odbilo. Toliko mi je bilo žao nju kad sam videla. Ona je kao malo dete. Sanja, nemoj mi reći da nisi znala da je neće povrediti. Ispalo je kao da je ne poštuješ. Ona tebe vadi u svakom trenutku - prebacivala joj je Saška.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MISLI NA ŽENU I DETE ALI NE ODUSTAJE OD NJENOG DODIRA: Janjuš DOZVOLIO Ani da mu RADI OVO! (VIDEO)

O čemu su još razgovarale i šta ju je Saška savetovala možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'