AKTUELNO

Ja sam produkciji rekla i savetovala ih da u principu ne daju moje pesme - objasnila je ova članica žirija.

Isidora Begović iz Banja Luke otpevala je pesmu Goce Tržan "Zarobljena". Isidora ima 14 godina i za ovu interpretaciju dobila je svih pet glasova i brojne komplimente od članova stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Reći "dobro" bilo bi malo, bilo je odlično! Bilo je fenomenalno, zrelo, odraslo. Super, za 14 godina, dobar izraz, dobro pevanje, dobro ponašanje na sceni. S tim što bih dao jedan savet, svima vama koji izađete na scenu i imate neki uvod, otpevajte nešto uz taj uvod, da biste ušli, da bi vam lakše bilo kasnije da počnete. Malo se raspevajte, jer vam to može posle biti plus - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se jako dopalo kako se ona osećala u ovoj pesmi, bila si odlična, imala si tu odsečnost koju ova pesma nosi. Nisi imitirala Gocu. Opuštena si bila, za razliku od druge dece - rekla je Jelena.

Foto: Printscreen Youtube

- Ja sam produkciji rekla i savetovala ih da u principu ne daju moje pesme zato što, kako god to zvučalo jednostavn za pevanje, moje pesme u izrazu nisu jednostavne za pevanje i zvuče nedovršeno. Međutim, ti si sjajno otpevala za nekog ko ima 14 godina.  Bila si dovoljno oštra, dovoljno si žvakala tekst, imaš božanstvenu boju glasa. Svidela mi se tvoja interpretacija, prelepa si. Svidelo mi se sve - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'