AKTUELNO

Pevač je dokazao da se potpuno oporavio.

Sinan Sakić, koji je prošle godine na nekoliko nedelja završio u bolnici, jer je bio u kritičnom stanju, uspeo je ponovo da stane na noge i da novogodišnje i božićne praznike proslavi sa porodicom.

Iako se pisalo da je njegova karijera završena zbog lošeg zdravstvenog stanja, sada je dokazao da ni to nije bilo tačno.

Naime, njegova supruga Sabina Sakić snimala ga je prethodne noći dok je pevao na probi pred nastup, a onda nekoliko videa postavila na njihov zajednički profil na Instagramu.

U njima se može čuti kako pevač peva svoje hitove "Pijem na eks" i "Lepa do bola", kao i da izgleda prilično dobro.

Njegovi obožavoci oduševili su se kada su videli ove snimke, pa su mu pored njih ispisali veliki broj komentara podrške.

PROČITAJTE JOŠ: KUM ŽELJKA SAMARDŽIĆA OTKRIO POTRESNU ISTINU u Premijera Vikend Specijalu: Najteži trenutak u njegovom životu je kad je IZGUBIO SINA! (FOTO+VIDEO)

Podsećanja radi, Sinan je u oktobru 2017. hitno primljen u bolnicu u Tuzli zbog encefalopatije jetre, a situacija je bila toliko ozbiljna da je bilo neizvesno da li će Sinan preživeti. Ipak, pevač je uspeo da se izbori sa zdravstvenim problemima i početkom novembra prošle godine je pušten na kućno lečenje.

Autor: V. T.

#Sinan Sakić

#pevač

'