AKTUELNO

Poznate ličnosti došle su da podrže svoje kolege, a među njima bila je i Ceca.

TV lice RED TVa koje obožavate, Anđela Ašanin, od ovog vikenda samostalno vodi i uređuje jutarnjuemisiju NERED – subotom i nedeljom od 10 časova, do 13 časova. Pregršt korisnih servisnih informacija,interesantni gosti i aktuelni prilozi čine ovaj nesvakidašnju jutarnji program na RED TVu idealnim za vikend razbuđivanje uz prvu kafu.

Anđela je posetila prepun Hangar Luke Beograd gde su Nucci i Voyage, dva najveća imena regionalnetrep scene, za svoj prvi solistički koncert, pripremili nezaboravan doživljaj pod nazivom Nucci x Voyage & Friends: „Balkan daje sve“. Kamere emisije NERED zabeležile su nezaboravan šou ispunjen antologijskimrimama i prepoznatljivim bitovima, a pored Nucci-ja i Voyage-a, na sceni su se pojavili više od desetregionalnih zvezda, uključujući Zeru, Crnog Ceraka, Lackua, Coronu, Rimskog, Popova, Henny-ja,Desingericu i Pljugicu, Gazda Paju, Sajfera, Relju Torinna i Teodoru Popovsku.

Foto: Pink.rs

Poznate ličnosti iz muzičkog i javnog života došle su na dugo najavljivani koncert da podrže ovaj mladi iuspešni dvojac, a među njima pojavila se i Ceca – što je zvezdama večeri posebno imponovalo.

Foto: Pink.rs

“Nemam tremu, već osećam više euforiju i odgovornost da bude baš sve kako smo isplanirali. Čast mi je što će Ceca biti ovde večeras, što će biti prijatelji, porodica, a brojne kolege su mi poslale poruke podrške.” – rekao je Nucci.
“Spremali smo se dugo za ovaj koncert i nadam se da će sve biti kako smo planirali. Ovo je jedan od koraka do snova” – rekao je Voyage.

Popularan dvojac čije su numere godinama unazad neprikosnovene himne mlađih generacija ispunio je očekivanja publike i napravio žurku o kojoj će se dugo pričati. NERED je bio tu da zabeleži najbolje momente sa koncerta, kao i intervjue sa njihovim kolegama, a za slučaj da ste propustili ovu emisiju ili želite da se podsetite atmosfere sa događaja Nucci x Voyage & Friends: „Balkan daje sve“ – možete pogledati prilog na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.