AKTUELNO

Nije uvek bila zadovoljna svojim izgledom.

Anastasija Ražnatović, ćerka najveće balkanske zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, postaje jedna od najuticajnijih mladih ličnosti u Srbiji.

Ona se nadavno našla u prestižnom časopisu "Vog" rame uz rame sa Nikol Kidman, ali je u pubetrtetu imala problema sa kilažom zbog kojih nije ni pomišljala da će se baviti modelingom.

- U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. To me držalo sigurno jedno dve-tri godine i onda sam odlučila da ne želim više tako da izgledam. Krenula sam i da se zdravije hranim i da treniram... Postala sam sve zadovoljnija svojim izgledom i sad sam potpuno zadovoljna - priča Anastasija.

Sada je zadovoljna svojim izgledom i u obzir bi došle smao male izmene.

- Menjala bih možda tri kilograma dole, pošto sam se ugojila sad za praznike, ali ništa drastično, generalno sam zadovoljna - kaže ona.

PROČITAJTE JOŠ: OBOJE ZAVRŠILI NA INFUZIJI: Seka i Veljko noć proveli u bolnici! (FOTO)

Kako fizičkim izgledom, ćerka folk zvezde zadovoljna je i svojim emotivnim statusom, a kao i do sada, ljubavni život nije želela da komentariše. Ipak, kaže da o braku još ne razmišlja, jer smatra da je još rano.

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

'