AKTUELNO

Kako smo saznali, verenik Milene Kačavende, za kog ona tvrdi da je poginuo, zapravo je živ, te i da je on otac deteta bivše košarkašice Milice Dabović.

Naime, portal Pink.rs došao je u posed ekskluzivnih prepiski Jasmine Skender, bivše devojke sadašnjeg supruga Anabele Atijas, Andreja Atijasa, koja je takođe, pored Milene i Milice, umalo upala u kandže prevare Ljubomira.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs

Na samom startu konverzacije, Jasmina je istakla da poznaje izvesnog Davida, sa kojim se navodno Ana Ćurčić, od koje je i potekla priča da je verenik živ, dopisuje i koji joj se predstavio kao Kačavendin verenik.

Foto: Privatna arhiva

U daljem nastavku razgovora, Jasmina ističe da je 99 odsto u pitanju vrhunski prevarant, za kog je navela da se zove i preziva Ljubomir Hadžistević i da, kako je napisala, konstatno se svakoj osobi predstavi kao neko iz Beča. U ovom delu konverzacije ona potvrđuje da je baš taj Ljubomir ima dete sa Milicom Dabović, te i da se njoj javio i ponudio joj zaštitu i da joj se predstavio kao Vuk iz Beča.

Takođe, Jasmina je otkrila da je čak i nju pokušao da prevari na veoma sličan način, ali da ona nije nasela, a otkriva da se pojavio baš u momentima kada je imala javne prepirke sa bivšim dečkom, Andrejem. U daljem nastavku dopisivanja, Jasmina navodi da je izvesna Emilija, koju je i Milena pomenula tokom ispovesti u emisiji "Pitanja novinara", pretpostavlja, zapravo plaćena drugarica, tj. u prenesenom značenju saučesnik u njegovim prevarama.

U nastavku možete videti kako Jasmina zapravo pokušava da nađe Ljubomirov broj, kako bi se izmirila sa njim i iz njega izvukla što više informacija može o njegovom odnosu sa Kačavendom.

Autor: N. Ž.