AKTUELNO

Saška Karan se nije složila sa njim.

Kako su zadrugari dobili pismo gde im je Veliki šef poručio da prokomentarišu zašto su u toku jučerašnjeg dana bili neodgovorni u izvršenju njegovog zadatka, Miki Đuričić je dao svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

Foto: Printscreen Youtube

Ovom prilikom je i prokomentarisao da je jako nezadovoljan ponašanjem svojih cimera koji glume da su zvezde, pa se dotakao Vesne Zmijanac, srpske folk pevačice koja je bila učesnik rijalitija "Farma 7".

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti Maco glumiš, šta si se utripovala da si zvezda. Ja kažem Banetu koje smo mi zvezde. Zvezda ovde ne bi ušla. Ja bre 6 meseci sedeo na klupi, sestra mi kupovala pljuge... - objašnjavao je Miki.

Foto: Printscreen Youtube

Kako ne bi ušle? Bila Vesna Zmijanac, bile mnoge - nije se slagala sa njim Saška Karan.
Vesna je bila zvezda pre 30 godina nije sad zvezda. Nebitno, ja iznosim svoje mišljenje, možda ja nisam u pravu - pričao je Miki.

Foto: Printscreen Youtube

A onda je prokomentarisao da ono što su dobili kao zadatak, a to je da ukućaninu koji ih najviše nervira zalepe tanjir sa šlagom u lice, je ništa u poređenju sa tim kakva atmosfera vlada u Beloj kući.

Pročitajte još: PLATILI ZA KRŠENJE PRAVILA, ONA JE IZVUKLA NAJDEBLJI KRAJ: Svi zadrugari kažnjeni, Maca DIREKTNO NOMINOVANA! (VIDEO)

O svemu detaljnije pogledajte u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Vesna Zmijanac

#Zadruga - RTV Pink

'