AKTUELNO

Ovo nije očekivala od nje.

Nakon što je Kristina Kockar tokom igre zalepila tanjir sa šlagom svom suprugu Slobodanu Radanoviću u lice došlo je do svađe između nje i Lune Đogani, koju je ovaj potez iznervirao.

- Ko si ti da govoriš da je to ružno šta ja njemu radim, on je to zaslužio. Ti znaš da je on to zaslužio. Ali nemoj da skačeš na mene, ne mešaj se, to je između njega i mene. Pri tome, bila sam vrlo nežna, zaslužio je vrlo gore - rekla joj je iznervirana Kija.

Foto: TvPink Printscreen

- Okej, praviću se da sam mula. Tebi nije stalo do njega - odgovorila joj je kratko Luna, da bi onda Kija nastavila sa svojim monologom.

Nemoj da se mešaš, nije on bilo koji zadrugar. To je između mene i njega. Neću da se pravdam, ali samo nemoj da se mešaš, i ružno je to što se ti mešaš. Ja se ne mešam u vaš odnos, ali vi se svađate oko gluposti, da je to tako smešno. A ja stojim sa strane i čak ne želim da komentarišem zbog njega. Meni je stalo zbog toga jer ja sam sa njim provela pet godina. Je l' ti misliš da meni nije stalo da mu ja ne bih ponudila da jede, ja sam, bre, provela pet godina pored njega. I normalno je da mi je stalo do njega.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je to samo igra, neki su je shvatili preozbiljno, pa je došlo do velikog broja svađa, a šta su Luna i Kija sve iznele tokom ove rasprave pogledajte u donjem snimku.

Autor: M.Ž.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'